~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, November 25, 2011

FAV WALLPAPER

nie ler gambo wallpaper laptop aku
dari sebelom kawen
sampai dah ada anak 1

chumelkan budak ni. kdg2 tgk dia mcm iras 'Auf hahahaha


org selalu tanya,
apsal x letak gambo anak sendiri
aku jawab, aku x nak kemaruk
rindu kat anak aku masa aku keje

ye laa aku g keje and anak anta umah org
tiap2 hari aku cakap kat 'auf please behave kat umah org
jadi aku x nak ganggu laa dia
dengan kerinduan aku nie..

ada org tua2 penah cakap kat aku
kita ni jgn rindu kat anak sgt2..
nnt anak tu pon rindu kat kita..
sbb anak ngan ibu ada telepati
jadi aku x moh 'auf buat perangai kat umah org

kalau buat perangai ngan aku xpe..
yelaa mana tahu kang dia dok
ngaruk kat umah org..
org plak lambung2 anak aku
sbb anak aku wat hal..
uish selisih laa kan..

jadi kita tgk laa gambo anak org lain
dan admire kat dia.. haha bior kenan kat anak aku
especially mata biru itu.. hik hik

2 comments:

Suhaida said...

betul2..su pun penah dgr camtu..su pun harap haykal behave la..umah orang kan.dahla ramai je yang pengasuh dia jaga..biar haykal nak merengek2 dengan su je..jangan masa su keje ni...su pun cuba bz2 ke..hope haykal behave..

aTy _faRed~ said...

heheh.. letak gambar baby orang pon comel..:) tapi auf lagi comel ar..:)