~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, June 20, 2011

3d 4d Scan


ni ler wajah AinNazri's Baby
last saturday aku dgn gigihnya
gi SS2 semata2 nak buat scan nie..
bayaran sgt ok.. RM100..
kalu buat kat swasta lagik mahal.. aku tanya aritu
dekat 2-3 ratus gak laaa

minggu aku g scan nie agak terlambat sikit laa..
yelaa air ketuban pon dah nak sikit kan
baby pon x berapa nak move..
gambo atas nie aku amek guna phone..
sbb dia ada bagi yang printed
dan juga cd..
since aku lupa nak bawa cdnya arini..
jadi aku share gambo nie aje laa ye..

gambo nie aku dah mms kat mama papa aku
suruh dia teka.. cucu dia baby boy ke girl??
hahaha... aku rs mak aku teka dgn betol..
ekekeke,, tapi aku sajerk tinggalkan ke tidak confirm an
hik hik hik

11 comments:

fazrulnoor said...

cuba search britania hosp..murah jugak n doc dia sgt ok

qaseh johanna said...

gurl ke ain..??hehehe


nmpk muke sweet je..apepon..mmg terbaek...


fazrulnoor tu kwn opis sy...

Suhaida said...

a'ah..gugurl ke boboy ni??we..best..dpt tgk muka..=)

AIN NAZRI said...

ALL : hahaha suprise ler.. lelaki ke pompuan.. hik hik.. kita tunggu jawapan terbanyak.. mcm undian plak.. ekekeke

e-qa said...

aku rasa mcm girl...air muka dia sweet jerk..so girl lah tu..hehehehe...

AkUiStInI3 said...

wah..alhamdulillah.. ntah knapa sy rasa dia mcm baby boy jer kak..smoga slmt smpi melahirkan.. im happy 4 u kak...

Hajar Marzuki said...

ain..hatiku kuat mengatakan dia boy... tp xleh kire gak..kdg2 terbalik.. xpe..xpe... biar aku seru mimpi mlm ni.. kalo aku mimpi boy, maknanye, girl.. kalo aku mimpi girl, maknanye boy...

apa2 pn, for the baby, semoga kamu membesar dgn sihat dan kuat and menjadi kebanggan ibu n ayah...

AIN NAZRI said...

Tqa : muka manis macam muka mak dia kan.. wakakakaka.. *mode perasan ok

Tinie : nanti kan keputusan nya.. ekekeke masa baby lahir ye.. hik hik

Hajar : semoga ko mimpi ler malam nie.. ekekeke.. aku takot ko mimpi basah je nie.. hahahaha

InaAchik said...

men teka teki lak mak yung ni? :p

*Miss Geli^ said...

aritu aku buat kat klinik swasta jugak..rm90 jek...4d scan...




mancung idungnye weih.....

Diyana said...

eh eh.bestnye bleh nampak muka?masa saye scan dl anak 1st,nmpk sisi je.yg 2nd,langsung tk nak tunjukkan muka ms scan 3d.