~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, June 15, 2011

3d / 4d Scan For AinNazri's Baby

arini tuan umah dok google
the best place tuk buat 3d/4d scan tuk baby
since dah masuk 30 weeks
jadi sebenarnya agak terlambat nak buat

tapi ada yang cakap that the best time
kalau boleh aku nak buat gak..
cuma tgh survey tempat yang OK
dan yang penting harga yang berpatutan..

kengkawan ada idea??
which clinic yang bg service nie
dgn harga yang berpatutan??
area selangor / KL ye..

7 comments:

Mia-Ina said...

dh tau jantina ye ain?

S-a-B-r-I-n-A said...

Ira,

akak tak pernah buat.. tapi kat klinik yg akak selalu pi tu ada.. klinik jameaton, sri kembangan.. dekat2 pasar borong selangor.. harga, no sure..

AIN NAZRI said...

Mia : doktor tak berani confirmkan lagik.. tu yg nak try 3d/4d scan.. hehehe

K.sab : akak pantang kat mana nie?? aritu ira call tapi akak tak angkat.. (mungkin sbb ira guna no opis kot.. hehe)

InaAchik said...

alaaaaaa... x dpt nk membantu bab ni... xyah scan la nok. baby nak kasik surprise! heheheee...

resepi megi ikan bilis tu nanti aku bg resepi yer mak yung labu... :)

AIN NAZRI said...

Cik Kaki : aku x tahu apsal minggu nie kamruk makan megi weiii.. hahahaa

S-a-B-r-I-n-A said...

Ira,

Akak kat Banting. Sorry lee.. hp akak masa tu abg izzat pegang.. tgh kebengongan aa.. kalau kat banting langsung tak de signal.. padahal abg izzat pun guna line yg sama.. apa2 hal call laa abg izzat...

fazrulnoor said...

dekat jalan dr kajang hala semenyeh ade..ok tempat tu..sebelh higway je..ape ek namanya..lupa la