~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, June 10, 2011

25 Hari Lagik

tup tap tup tap.. lagi 25 hari
nak sambut anniversary ke 2 tahun
aku ngan encik suami..
kejap je kan rasanya..

en suami...
do u still remember setahun yang lepas..
bulan 6 jugak.. kita tgh sibuk yang melampau..
ye sibuk tu mencari penawar sakit you..
sakit org bijak2, i panggil..
and alhamdulilah.. we manage to make it
and u sembuh.. alhamdulilah...

en suami yayang...
still ingat bulan 6 nie jugak..
bulan i paling mencanak2 stress..
sbb i kena siapkan final project
tuk paper MBA i... due date dia 21/6/2010
kesian u masa tu... kena teman i g library..
kena teman i stay up buat assignment
(even u teman dalam tdo.. hehehe)

en suami...
masa ni kita rajin gak balik kampung..
dan kita rajin di hujani dgn soklan2 cepumas..
yelaaa masa nie dah nak setahun kita kawen2 kan..
semua nak tgk anak kita..

yayang, u ingat tak i nanges
sepanjang dalam kete sbb stress dgn soklan2 bongokss tu..
pastu i cakap.. i tak moh balik kenduri sedara mara lagik..
hahahaha.. kejam kan i masa tuh..
ye laa bulan tu mmg bulan stress kita..
u sakit... i dgn final paper..
pastu gangguan anasir2 langau luar lagik..
stress kan..

tapi i ingat u cakap..
kita kena kuat.. sbb semua org ingat kita kuat..
tu sbb diaorg tanya soklan pedas2 kat kita..
tapi we mangae to handle kan..
i jawab ngan jawapan yang u kata
x leh terima akal.. sbb i ngaku i ngandung
padahal masa tu tak.. tapi i jawab..
'i dont care.. people cannot hurt me..'

mcm 2 tahun yang lepas... i bagi tahu all my office mate..
i nak kawen bulan 7.. i nak kawen bulan 7.. i nak kawen bulan 7..
tapi tahun x tahu bila... hahahaha bengang je budak opis..
tapi masa tu.. u tak ajak i kawen pon lagik..
kita dok hangky pangky ler gamaknya...
tapi sbb i dah tua.. org selalu tanya bila i nak kawen kan..
so same konsep yang i buat bila..
org tanya bab anak...

menghampiri 2 tahun pernikahan kita..
i rasa i tak menyesal memilih u sbg teman hidop
(lagipon masa tu i mmg ada u sorg je.. so takde nak milih2 ok)
sbb u laa pemberian terhebat buat I dari ALLAH..
sebagai hadiah hari lahir ke 25 I..


*masih memikirkan sesuatu yang istimewa for our 2nd anniversary..
tapi xde naik flight ye.. sbb kapal terbang tak moh bagi naik..
perot dah bulat cam belon... hoho

6 comments:

Mama Gee said...

mama lg 16 hr nk sambut anniversarry... :)

AIN NAZRI said...

yeyyy.. mama dah plan nak kemana??

S-a-B-r-I-n-A said...

ira, akak dah bersalin pagi tadi.. n tomorrow is our 2nd anniverasry... both ilyas n iman najlaa are the best gift for our anniversary

AlinNilsa said...

wow nak g sambut kat mana tu ain???

Mia-Ina said...

sayu pulak mia baca entry nie....erm, kena piki hadiah terbaik ni saat nk dtg seseorg yg berharga dlm hidup kalian....semoga ain ceria selalu di smping suami

Ema Mokzima said...

walaupun pelbagai dugaan yg mendatang... semoga hubungan kalian kekal selamanya... amin.. dan semoga kehadiran insan kecil nti akakn bertambah kebahgian kalian..amin...