~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, August 1, 2011

Selamat Berpuasa Semua

alhamdulilah..
dapat kita bertemu lagi dgn Ramadhan..
kengkawan posa ke tak nie..
ain tak posa.. *ssyyyyhhhhh*

doktor x bagi posa sbb ain kan diabetes
so doktor kata kalu posa,
baby akan produce gula sendiri
sbb dia tak dapat bekalan makanan dari ibu dia
which is not good for baby

takpelah baby.. demi kamu..
lagi pon arini kamu dah 9 bulan 10 hari
entah berapa hari lagi kamu nak keluar kan..
ibu ngan ayah excited okay..

harap2 di permudahkan lah
segala urusannya... sbb ibu kamu cuakksss
hehehe..

6 comments:

Suhaida said...

ye ke??!!!dah sangat2 nak kuar dah baby!!bestnyer...=) takut kan???su pun takut!hehe

pstt..agak sakitla kt kena ganti puasa nanti kan..hehe

qaseh johanna said...

wah ain..maknanya skang ni tgh mhitung hari betol2 ni...semoga ain n baby selamat la ye...

nnt ape2 hal inform taw... :))

Shu @ Mrs. Hamid said...

Ain, tgh menunggu hari???? Sekejap je rasanya. Macam baru tau ain preggy semalam.
Anyway, selamat berpuasa, Insyaallah semua akan selamat. Tak sabar nak tunggu baby ramadhan :)

Kay said...

Assalamualaikum..
Wah..baby dah nak keluar..heheh..jgn cuakksss..
Teringat tahun lepas Ummi Kay tak pose gak, sebab morning sickness..tapi dah ganti la masa bulan Rejab yang lalu..ALhamdulillah..masa Ummi Kay qada' puasa aritu, susu badan tak kurang..banyak je susu..
Ok..pape pun jaga diri..tak sabar nak tunggu bby Ain!!!!!
InsyaAllah dipermudahkan..Aminnn Ya Rabbal Alamin...

filanastasia said...

yeay.. tak sabar nak tunggu ain & nazri junior.. ingat call i NANA ek.. hahaha.. take care dearie.. kak d doakan segala berjalan lancar..

AIN NAZRI said...

Su : nnt kita ganti posa sama2.. hehehe

meme : insyaAllah saya akan berusaha untuk update hehe

Shu : ain pon x sabar.. masa mmg cepat berlalu

Ummi Kay : harap2 nanti time ain qada' posa semuanya dipermudahkan dan rezeki susu buat baby banyak.

KD : apsal NANA.. NANNY ler