~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Thursday, August 11, 2011

9 day more

tracking kat sebelah tu kata
tgal 9 hari lagi baby ibu nak kuar
ibu mengharapkan kamu kuar awal
tapi nampaknya kamu suka kan
duk dalam peyot gemok ibu nie..
hehehe

malam2 kamu dok goyang2
sampai senak ibu di buatnya..
kamu dok siku2 lagi ibu
sampai lenguh tulang punggung ibu nie
huhu ibu akan rindu saat ini..

tapi ayah kamu sgt suka kamu kuar lambat
alasan dia, umah tak siap kemas..
dia belom abes ngecat..
dia tak siap buat rak lagik..
adduuhhh teroks kan ayah kamu nie baby

ibu nak kamu kuar cepat2..
ayah kamu x nak kamu kuar cepat2 lak..
konpius betol..
tapi xpelah..,
ibu rasa kamu tahu the best time tuk kamu keluar
so sila jgn buat ibu ternanti2 ye baby

6 comments:

AlinNilsa said...

hai ain..wow tak lama lagik nak jadi ibu yer...9 hari lagik....takpelah lambat atau cepat...biler tiba masanyer nanti insyaallah diyer akan keluar....harap semua baby dgn ibu akan selamat...

TiNie said...

rasa cepat btul masa berlalu kan kak..tinggal 9 hari je lagi baby nak kuar..x pe, lmbt atau cepat yg penting akak n baby sihat..smoga smuanya dipermudah oleh MU ya Allah. Aamiiinn

Diyana said...

gud luck ain..suspen tak rase?hehe

chinta... said...

mmmm....x sabar nak tgok dak comel tu kuar...tinggal 9 ari lagi. ..sempat pkai baju raya la2...

juelee said...

all the best ye... doa byk2 smg dipermudahkan.... hehe msti x sabar nk nengok bb

filanastasia said...

yeah.. NaNa pun tak sabo nak jumpa baby tecik.. take care dak chumel..