~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, August 16, 2011

'Auf Irfan Naufal


Hi allsss..

sorry sangat sangat lambat mengupdate
perkhabaran berita kat blog..
ain sbb post kat FB tu pon via hset je
tak tahu apsal ain x leh nak access blogger.com

seperti tajuk entry...
ain dah selamat melahirkan baby kecik dalam perot
yang suka main laga2 bontot kat peyot ibu dia
kita layan gambo je dulu


our lil family


pengalaman bersalin next entry ek..
x leh nak post pepanjang.. hehe
'Auf sedang melalak plak..

13 comments:

zureen@mama said...

Tahniah untuk kelahiran cahayamata yg sangat comel :)

pnsusu said...

tahniah,,,,,
moga auf menjadi anak yang soleh...amin

Kay said...

Assalamualaikum..
Tahniah..Baby comel..
Seperti Pnsusu tulih..semuga menjadi anak yang soleh..amin..
Selamat berpantang..take care!!!

aYda said...

salam ain..tahniah ye :) comey baby

TiNie said...

Alhamdulillah kak ain lalink...so happy akak dah selamat bersalin..sgt hepi...nnt jgn lupa story mory psl pengalaman deliver plak yer..x sbr nak tahu...kirim kan peluk cium sy untuk auf..:))

Shu @ Mrs. Hamid said...

Congrats Ain, Happy to see both of u are safe. sekejap je rasanya, dah bersalin ain ye.
Happy berastfeeding dan selamat berpantang. Peluk cium Auf untuk shu =)

Suhaida said...

ain!tahniah!!sangat comel!!!wee!!!

chinta... said...

tahniah kak....comelnya auf...

Mia-Ina said...

wah tembam baby..berat brapa ain?tahniah sgt2x

qaseh johanna said...

wah ain..bahagianya melihat si kecil tu..rasa berbunga2 hati ni bl tengok dia dah selamat hadir ke dunia..

'Auf...jadi anak yg baik ye nak..sesungguhnya kelahiran mu sgt dinantikan oleh ibu mu dn juda kami..kami syg kamu wahai anak..

***ain..mengalir air mata ni bl tgk permata hati ain nan sorang ni..jg diri baik2 ye..rasa sempurna sdh ain sbg wanita.. take care ye dear..doakan sy jugak..sy pon nak permata hati nan indah ni..

SCLover said...

wahhhhh... cumel nyer... tahniah ain...akak dah lama tak msuk blog.. baru ni melawat... tahniah2... waaa... auf boleh raya nanti ..

e-qa said...

tahniah ra....comey baby ko... jaga diri masa berpantang..best sgt nama baby ko...

Diyana said...

tahniah ain!!