~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Saturday, October 2, 2010

Gambar Raya 2010

seperti biasa.. every year mmg ada gambar rasmi..
since tahun nie giliran raya JB maka...
mama cepat2 cakap kita amek gambo family ye..

oh ye mmg adat dari aku kecik sekeciknya until
besar sebesarnya.. setiap raya kami akan pakai baju sepasang..
ala2 beli sekayu lah org kata.. hehe
aku suka aje.. malas nak pk..
tema tahun nie mak aku panggil nie biru turqoise..
aku panggil hijau unik.. ekekeke
lantak laaaa......... aku pon x tahu

even dah kawen pon...masih gak sama..
seb baek encik suami x kesah...
dia pon layan jugak.. hik hik..

so layan gambar je la ye..
background dia mmg kuning..
org kedai gambar tu cakap, kena plain background
supaya mudah nak paste kan background lain
aku x tgk lagi background yg dah siap..
tunggu balik JB nanti..
mama kata dah siap dah gambo kami sekeluarga..

mestilah dimulakan dengan gambar rasmi tuan punya tanah...
Encik Nazri dan Puan Ain

family aku.. haa kan betol.. semua sama kan.. hehehe

tak ketinggalan.. nie gambar belah in law aku..
kat sini temanya Biru.. tak kesah biru apa pon janji biru..
hehehehe.. kami bergambar jugak..
tapi background umah in law aku...
ala2 umah kampung yg chantek kan..
MIL aku sgt suka tanam pokok perhiasan sekeliling umah..
tu sbb dia sayang nk tgalkan umah lama2..
oklah asyik bebel je.. layan gambo dulu ye...

gambo tuan tanah yang ceria di pagi hari

gambar family belah suami..

since nie pon dah raya ke-4 jadi bergamba pon x ikut tema.. hik hik
**tiada dalam gambar ; zack (adik ipar aku) dan zura (biras aku ye bukan beras) :)
-tahun nie giliran beraya terengganu tu sbb depa takde.. beraya sakan kat ganu...
kalu ikut giliran umah mertua aku.. giliran balik raya.. kalu menantu raya umah dia maka
dua2 ada.. tapi bila bukan giliran beraya umah dia.. maka dua2 menantu dia takde..
susah gak nie.. kena adjust sikit jadual nie..
bagi biar ada salah satu menantu ada di pagi raya...

huhu... 2 tahun beraya sebagai MENANTU dan ISTERI..
bila laa giliran untuk aku beraya sebagai IBU.................???

5 comments:

Mia-Ina said...

berdoalah selalu..mana tau kot rezki ain thn depan ada org baru menyerikan rumahtangga

ain said...

insyaallah mia.. sentiasa yakin dan berusaha

Adlina Husaini said...

alah mama, insya allah ada la tu..aku pun lambat juga dapat aisy

dun wory k yang!

AIN NAZRI said...

Ad, aku tgh sabar laa nie.. hehehe.. ala kekadang nie otak tingtong gak pikir mende nie

filanastasia said...

it's ok.. ader hikmah kenapa Allah belum turunkan rezeki anak.. tiba masa yg sesuai, ada la.... banyak bersabo okies...

eh.. gambo family tuh.. 1st time nengok nur N senyum besar giler.. huhu