~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, April 29, 2011

Alhamdulilah.. 24 weeks

Alhamdulilah...
Anak ibu genap 24 minggu hari nie..
bersamaan 6 bulan..
syukur sangat2.. sbb ibu masih bernafas tuk kamu

Anak ibu dah besar...
asyik berpusing2.. berjoget2..
dalam perot nie..
sampai kadang2 tu ibu rasa senak + geli

ayah kamu selalu gelakkan ibu..
sbb ibu kdg2 tgh dok diam2.. suka gelak2..
tahan kegelian kamu berexercise dalam perot nie
mungkin siap berkung fu bagai kot..

rasanya mcm kejap je ibu rasa kamu membesar
rasa mcm semalam doktor bgtahu ibu positive ngandung
alih2 kamu dah masuk 24 minggu..
ibu suka tunggu hari jumaat..
bukan sebab nak cuti sabtu ahad...
tapi sbb setiap jumaat.. kamu akan bertambah umur..
*ibu siap dah dapatkan the real time kamu tercipta hasil xtvt ibu & ayah

teruslah membesar anak ku..
ibu ngan ayah x sabar nak pelok ciom kamu

7 comments:

Diyana said...

hmm..alhamdullillah.kejap aje kan dik..;).mmg sronok peknen ni..pengalaman terindah :)

AIN NAZRI said...

Sis Diyana : sgt betol.. nikmatnya lain mcm.. rasa hepi ajerk.. hik hik.. tgh2 marah pon teros cool down sbb baby main geletek2 kat dalam peyot

S-a-B-r-I-n-A said...

hmmm kejap jek dah masuk bulan terakhir 2nd trimester ek.. dah dapat tgk jantina lom?

AIN NAZRI said...

Kak Sab : haah.. kejap je kan.. jantina suprise daaaa... aksi seksi buntot masih berlangsung.. nak bikin ibu ngan ayah dia suprise

AkUiStInI3 said...

bestnyer..nak jugak rasa ada anak berjoget2 n berpusing2 kat dlm perut..entah bila dpt rasa..doakan sy kak..:)

chinta... said...

huhuhu..bestnya pengalaman itu..

Shu @ Mrs. Hamid said...

Ain, shu pun macam ain gak, bila baby gerak2, shu akan diam dan senyum sorang2.