~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, April 19, 2011

apa ye

sudah selasa...
tak tahu nak update apa.. story morry
ceciter ceciter
eerrmm x tahu nak citer apa laaaaa...

actually banyak mende nak citer
tapi bila dah menulis nie..
tak reti plak nak menstory kan apa2
jadi kita cool kejap..

sambil minum air masak banyak2
kita cari idea untuk menulis..

*tetiba teringat nak makan spageti..
nampaknya balik keje nie gigih nak beli brg tuk masak
harap2 tak lambat laa nak sampai umah nie..

5 comments:

AkUiStInI3 said...

kak ain..nak tnya sikit. masa akak stat minum bidadari tu, ada x dealer dcl tu suruh mkn produk detox dulu, then after tu baru stat minum bidadari tu??

AIN NAZRI said...

akak memang buat detox satu set dulu.. lepas dah abes detox dalam seminggu kot.. akak amek bidadari..

AkUiStInI3 said...

kak ain..soryy la..sy ni mmg bnyk menyusahkan akak..hehe..bnyk betol tnya kan?? soryy,,cuma sy x tau nak buat detox cmane..sbb detox yg sy baca tu..dia suh mkn produk dcl inte-cleanse tu je..cara detox kak ain tu mcm mane plak??

AIN NAZRI said...

lalink tinie.. akak makan inte clease tu laa.. tuk seminggu.. akak follow jerk detok dcl tu.. lepas tu makan bidadari..

AkUiStInI3 said...

Laling kak ain - ooh..ok kak ain..makacih for the info...hehe