~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, May 3, 2011

Debaran Memuncakss

berdebar-debar rasanya hati aku
dalam pada masa yang sama..
sangat teruja dan excited terlebih..

5 may 2011, hari yang akan mengujakan
tuk aku.. sbb aku akan di interview + assess
huh.. berdebar2 kan..
memang aku cuba merelaxkan diri..
tapi debaran tetap laa terasa..
mcm nak gugur jantung

dah bertahun rasanya tak g interview nie
last interview masa nak masuk keje nie..
ada laaa 4 tahun lepassss
alahaaaiiii seram sejuk makcik..

wahai anak ibu yang berjoget2 dari tadi x henti2..
sila doakan tuk ibu supaya tenang dan relax ye
ibu kamu nie kadang2 gelabah itik lebih
hehehehe.. seram woooooo

6 comments:

Ema Mokzima said...

ain nk gi temuduga ke..heheheh.. good luck.. ema doakan agar semuanya berjalan dgn lancar dan ain xgelabah itik..hehehhee

filanastasia said...

interbiu naek pangkat ek?? wahh alhamdulillah.. ko boleh punya.. pasni boleh open table ek.. aku nak makan korea punya.. wakakaka..

pepe pun GOOD LUCK my dear.. chaiyo2...

AIN NAZRI said...

Ema : Haah g interview...

KD : hahaha kalau aku lulus laa tuk interview nie.. kalau tak lulus.. aku belanja makan melayu je ye... kalau pass dan approve kita g makan kat Seoul Garden !

Mia-Ina said...

pepun slm sukses ain

bg mia lak 5 Mei..selangkah menjejak bahgia buat mia & suami..

mia selalu singgah sini..maaf x sempat tgl jejak...bz + sakit

AIN NAZRI said...

Mia : xpe.. no worries.. yg penting terima kasih sebab sudi menjengah.. hehe

e-qa said...

gud luck my lovely cousin...kalu open table aku nk join skali...hahaha(tk malu lah aku ni)heheheh