~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, March 9, 2011

Trilogi AinNazri's Baby - Part 3

check up kali pertama yang betol2
aku buat dengan Dr Premitha kat
Hospital Pantai KL.

actually aku mmg ada rekod ngan doktor ni
kalau ikutkan, dulu saya kena refer kat dia
sbb penyakit yg dinamakan
'ovary disfunction' - giler laaa nama penyakit nie
alaaa nie gara2 period saya yg dtg ikut dan dia ajerk.. hehehe

jadi aku continue je laaa
since senang kalu doktor nie dah tahu history kita kan
takdelah nak buat tracking balik... huhuhu

hasil scan mengesahkan kandungan saya 7 weeks..
first time scan dah dengar denyutan jantung baby
yang sgt sgt sgt laju...
seronok giler masa tuh.... ye laa festime kan dgr
selalu tgk kat tv ajerk...

doktor kata still early dan aku kena byk2 careful..
sbb fragile lagik.. so aku sgt menjaga dia..
so kita layan gambo je laaa..
penat laa menaip nie.. hik hik




9 comments:

filanastasia said...

speechless.. the most beautiful.. (^_^)

Ema Mokzima said...

TAHNIAH AINAZRI..... SO TAKE CARE YA..HATI2...SAYA AKAN DOAKAN AWAK SELAMAT DAN CHAT SAMPAI MELAHIRKAN...AMIN..INSYALLAH...

Mia-Ina said...

suke tgk gmbr tue....oo, x tahu yg ain sblm ni ada mslh kejap period dtg..kejap tak ek?

pepun, semua bergantung pd rezki, kte manusia hanya berusaha kan..klu ada, akan wujud la permata kurniaan allah itu buat psgn...

AkUiStInI3 said...

alhamdulillah..sgt besar kuasa ALLAH..seronok tgk akak happy n baby pun happy thats y denyut pun laju. take care always

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

tahniahh!! kita pun ada gak gambo cenggini masa mula2 tau peknen aritu..speechless kan!! take care.. rest bebanyakk!!

E K A said...

ain...ovary disfunction.tatunya dgr nama tu...tp alhamdulilah kan...ain sempat g rawatan dgn doc tu tak

AIN NAZRI said...

EKA : ain g rawatan dgn dia tapi xdelah operate ke apa... cuma dia suruh reduce berat badan dulu... mungkin ms striggle reduce berat badan tu.. dapat rezeki anak..

AkUiStInI3 said...

kak ain.. nak tnya..cmane simptom2 org yg ada ovary disfunction tu?

qaseh johanna said...

ain..nk tny sesuatu..