~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, March 30, 2011

keadaan ini

huhu tetiba banyak keje plak minggu nie..
banyak task ad-hoc yg memerlukan attention
banyak gak mende baru nak kena explore
dan byk gak mende nak kena follow up

situasi kerja mmg sibuk
nama pon keje.. kalu x sibok..
bukan lah keje namakan..
so tak perlu merungut bab sibuk keje

kdg2 ada org yg asyik sibuk keje
tapi at the same time sibuk merungut dgn keje tu
apa kata kalu dah tak suka ngan keje tu
berhenti keje..dan g carik keje lain

dari terus menerus menserabutkan minda
dengan keje2 yg kita tak suka buat
tapi terpaksa buat kan kan..

*keje nie sampai kita dah masuk
lubang kubur pon x akan settle2 pon..
sbb nama dia keje..

2 comments:

Mia-Ina said...

mia pun rs asyik keja je..smpi ble ntah nk siap..ble dh siap keja br, ada je GB bg keja lg..huhu

xpe la skarang mia dlm single meski kahwin..nanti if dikelilingi keluarga, camne la nk handle..

AIN NAZRI said...

Mia : no worries.. sbb nanti bila dikelilingi family kita akan automaticly akan pandai menguruskannya.. jgn risau.. mcm ain gak.. dulu2 tak pandai.. skrg dah buleh manage..