~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Thursday, March 3, 2011

Trilogi AinNazri's Baby - Part 1

seperti yang aku plan kan..
aku nak buat kenangan
pengalaman ms pregnant nie..

tarikh aku tahu aku pregnant
dengan buat test sendiri kat umah : 20 Jan 2010
dan jugak buat julung2 kalinya ia menunjukkan positive.. 2 line..
yabeda bedu... dan dan aku nangis dalam bilik air gak..
on that time laki aku xde kat umah...
so aku just sms ajerk..
dia reply.. 'tahniah.. alhamdulilah.. Allah makbulkan doa kita dan mereka'

nie gambo test sendiri kat umah..


cuma aku x sure kandungan aku nie dah berapa bulan..
since aku nie peod bukannya stabil.. last aku period masa
raya,.. bulan oktober...
yeee.. bulan puasa tahun lepas aku puasa penuh occay...
siap sambung ngan puasa 6 lagik...

jadi kalu nak kira dah banyak bulan laa aku ngandung kan..
ala2 mcm x logik lak.. sbb masa tu aku xde alahan apa2 pon..
yg membuat kan aku tergerak nak buat test itu adalah..
aku nampak perubahan pada my nipple.. upsss.. hehe x melucah okay..
dan jugak pinggang aku yg ala2 straight cut..
aku tahu laa aku gemok.. tapi still ada lengkuk gak..
kali nie mmg out giler... mcm laki aku cakap
'syg, i nampak u dah bulat.. xde pinggang dah'

uish uish kejam punya statement tapi masa tu aku
menjawab jugak.. ' i kan ngandung kembar 3'
wakakaka.. dulu tu laa statement aku kalu org ckp aku besauuu

***ada lagik kejadian yang menguncang hati aku bila doktor plak kuarkan stament yg 'tak buleh blah' pada aku.. next entry plak ye.. letih nak menaip..

6 comments:

filanastasia said...

jgn dilupakan peristiwa naek roller coaster yg nak mancabut nyawa itu yer... hahahaha

nasib baek takde pepe...

Mia-Ina said...

pepun yg mia tahu akak dh rs gembira ble wat test tue segalanya as planned..kan?kan? itu yg sbnrnya nk di dengar even anak pepun yg lahir..setiap ibubapa nk anak dia sihat

lemangcute yang Kosong said...

ain..ain dah mengandung..alhamdulillah.. :) jaga diri kehh... make sure all supliment amik as yang dijadualkan..:)..tahniah..dan alhamdulillahhhh sangattt

E K A said...

bestnya ain.bila la nak rasa sume ni.kuasa tuhan kan ain...org kata kalu peod tak tetap susah nak get preggy...tp tu la .kun fa ya kun...kalu ALLAH kata on, on la dia...maka preggy la si ain...eka ni tiap2 bulan on time.punctual...dan setiap bulan tu jugak kecewa.adusss...

AkUiStInI3 said...

alhamdulillah..mesti terharu and sgt gembira kan kak bila tgk ada 2 line..entah bila lak turn sy..;(

fashah84 said...

salam...tahniah....ain...

tumpang gembira sgt smpai ngalir air mata..doakan org gak yer..:-)