~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, July 19, 2011

Hanya Kerana Satu

ooo arini nak citer..
hanya kerana nak satu buku..
aku terpaksa beli 4 buku in total..

bawah nie gambo buku yang aku nak beli
tapi dok pusing2 kat kedai..
takde stok..
tengok online pon tak dak jugak..

ada tak ada aku kena amek buku 3 serangkai
(mcm dalam gambo nie)
supaya aku dapat buku kat atas tu as bonus
memang dah terlambat pon beli buku nie..
tapi takpelah..
better late then never kan

pastu aku pon menambah koleksi
beli sekali buku nie..
buku resepi masakan ketika berpantang
nampak sedap je semua..
mcm laa aku larat masak semua tuh
ekekekeke

*tgh berfikir tempat berpantang..
mungkin dok puchong dulu
a.k.a berpantang sendiri..
dah nak raya baru balik JB..
eeerrmmm...

7 comments:

Mia-Ina said...

wah bgs persediaan ain ni..lengkap mia tgk dr awal entry

AIN NAZRI said...

Mia : ain kena banyak explore.. sbb x banyak sumber tuk di rely on since adik beradik + ipar duai takde yang dah berpantang.. kira ain nie semuanya sulong.. hik hik.. selain kawan2.. buku pon kena add on jugak

Kay said...

Bagus..Selamat Membaca buku dan mengamalkan nya untuk kesehatan..

AIN NAZRI said...

Ummi Kay : TQ..

qaseh johanna said...

ain...nape nak berpantang sendiri..??tak balik berpantang kat kpg ke..? berani sggh ain ye..dgn baby yg kecik..nk bg mandi, mkn pkai ain lagi..apepon..t.care taw..


***ni mst kes cian tinggal hubby bposa sorang2 eh...

AIN NAZRI said...

meme : oo bukan sbb kesian tgalkan hubby.. sbb mana2 pergi hubby mmg akan follow ain.. dia kerja bebas opis so takde issues..
berpantang sendiri for 2 week early ajek.. nak bagi luka jahitan sembuh dan baby betol2 bebas sakit... kalu dok puchong spital dekat jerk.. jadi senang nak ulang alik.. kalu terus balik kampung susah nak refer doktor yang paham history sakit kita

Suhaida said...

bagusnya..caye tgk internet je..hehe