~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, April 5, 2010

weekend

weekend yang sgt sibuk.. hehehe.,. iye iye je sibuk.. bukan buat apa pon.. lepak kat umah aje.. cuma bz mengemas umah aku yg tak siap2 lagik nie.. but perubahan di dapur..done already.. better sgt dari sebelom nie.. mission aku kat dapur complete..

bila mission dah complete, maka rajin laa plak aku masak.. on sunday ingat nak g chow kit tapi terbangun lambat.. tak jadi lak nak g.. ish ish ish.. padahal plan nak buat ikan bakar cicah air asam.. peerrgghhh lapo lapo.. jadi nak tak nak aku masak yang simple2 aje.. as requested by suami...

ini dikatakan taugeh goreng campur tauhu..

ini dikatakan ikan tongkol masak singgang..

dah lama tak masak kan... dah lupa skill daaaa.... hehehe tapi leh je layan.. janji kenyang.. tapi aku rasa mcm nak amakn sup ekor laa... sape masak sop ekor sedap??? belanja lah aku semangkuk dua.. huhuhu... skrg nie aku mmg suka makan bende bersop sop nie.. ish ish ish.. tak kesah lah sedap ke tak.. mmg aku bantai je.. hehehe oklah aku nak g google resepi.. hari nie puasa.. tak tahu nak buka apa.. leh see.. konon2 nak masak spesel.. sbb today genap 9 bulan kami nikah.. yee haaa....

**nak g beli blueberry kek... wah sedapnya... teringin lagik nak amkan kek..


2 comments:

noddz said...

maa..aku dh tau menu ape yg aku nk mkn sgt2..
nak lontong johor..hihi

AIN NAZRI said...

nenot.. lontong johor.. wah sedap gak tuh.. kena masak lodeh ye.. nnt aku belajar masak dulu..ekekeke