~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, June 29, 2012

'Auf dalam kereta

meh aku nak share
keletah budak ni yang x leh blah
kadang2 pening kepala aku..
ni perangai dia masa antau aku pagi2..
perjalanan 25km..


tengok tangan kecik dia tu..dok kutil tempat air cond.. bila aku panggil dia toleh dan senyom.. sbb nampak flash kamera laa tuh

dah puas main air cond, aku alihkan tangan dia.. dia dok kejap.. pastu dia main plak pemegang pintu tu.. dah kuat dia tarik.. kalau x lock tu mmg laaa terbukak pintu.. aduhaiii anak

kena marah x bg bukak pintu dia pusing2 belakang nampak lak bende hitam tu.. (alah tuk halang matahari tu).. tgk laa tuh dia ajak ibu dia main cak2 ngan mende tuh

bukan reti penat budak ni...

dah bosan ngan bende hitam tu.. dia gobet plak radio kete.. di besau kan suara.. di kecikkan suara.. ikut dan dia ajerk.. gerammmmmzzzz

ibu dah nak sampai opis n berhenti tepi jap, pasang car seat.. dok kat car seat bukan leh pasang belt.. skrg dia dah pandai bukak.. ada je idea dia.. pening jap

ni mmg x reti dok diam2.. ayah dia kena pegang.. if not entah mana2 hala ajerk budak ni nak g.. dia buat x tahu je kita marah dia.. paling tinggi dia sengih gelak2... anak ooo anak...

 anak korang ada serupa perangai mcm ni ke???
ke anak aku ajerk??

8 comments:

mia-ina said...

xde anak lg..tp kwn2x yg ada ank kata..biasala mkn besar anak laki..makin nk berperangai la..pegang sana sini.hehe

aYda said...

auf same aje mcm airis,kalau dlm keta dibuatnye mcm dlm umah,nk bpusing sane sini..penah sekali jatuh terpelosok kt tmpat kaki tue,jenuhla aida kena mrh ngn mr hubby sb xpegang dia kuat2..hehe

aYda said...
This comment has been removed by the author.
cinta dan lirik said...
This comment has been removed by the author.
Nurul Adilah said...

hehe..anak ko suke senyum ek...
ko anto anak ko ke nurseri ke?

~dilot~

AIN NAZRI said...

dilot : anak aku mmg suka sengih.. nak marah pon x leh.. antau umah org jaga.. nnt tahun depan baru antau g nurseri..

Ayda: budak2 ni sgt aktif laaa

mia : x lama lagik mia merasa laa hehehehe x sabau

amal said...

kemain melasak auf yeeee eheh

Mama Gee said...

budak aktif, nakal takpe ain...dh besar nnti dia bijak tau :)