~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, June 26, 2012

Saya Bebas PTPTN

*entry ini bukan berunsurkan belagak atau sombong.. tapi ni entry nak gelek2 bontot kesukaan..*
 
yabeda bedu
hip hip hooraaayyyy
akhirnya.. impian jadi kenyataan
lama dah aku tggu saat ni..
tuk aku lafazkan..
"Aku Bebas PTPTN"


suka sangat masa dapat surat chenta ni
alhamdulilah segalanya berjalan sgt mudah
aku bayau pakai kwsp..
ye laa duit banyak2 dalam kwsp tu nak buat apa kan..
bayau je laa hutang2 yang leh di bayau..

kang nak tggu aku tua..
x merasa laaa..
kot2 dah nyanyuk...
hehehehehe...

lepas ni leh lah g oberseee...
eh sejak bila plak pasang niat ni..
ko bukan mampu pon ainnnnnn...
alaaa berangan x salah kan kan...

7 comments:

mia-ina said...

bestnya..dh selesai ptptn...mia pun tgh niat nak byr ptptn..risau sgt2x ni...jumpa pose t ye...satu2nya brg mia x cari adalah set yg ain nak bg tue la...jgn x sempat jumpa sudah la ain..ms tu mia sarat dh..nk ulang alik blk jb...teruk gak..hrp kan adik drive utk mia start pose minggu 1 t...

AIN NAZRI said...

mia no worries... apa2 pon ain akan hantar kat Mia gak.. mendenya dah ada kat JB.. kat umah mak ain.. kat skudai.. nnt ain hantar ye

eKa said...

berangan tak salah pun ain...ala ni yg bt tak sabar nak tunggu dpt ptptn.best nya

mia-ina said...

tp hajat di hati harap2x sgt dpt jumpa tuan punye blog ni..asyik dok sms,dgr suara & bg komen di blog je kan...kan best dpt jumpa..mia malu la..mia dh gemuk..hahaha....

awal ramadhan jb cuti..waktu tu je mia ada di jb...(bercuti mc dr 19 july til 22 july)

cdgnya lg...akan blk smula ke jb saat nk cuti bersalin dgn last sekolah pd 3 ogos...ms 3 ogos ni dh 38 weeks...mia akan ada di jb menanti ms bersalin..waktu ni meriah lagu raya kan..hehe.aduih, x sbr tunggu rmadhan menjelang

tq ain for the gift....:-)

CheNamNam said...

ehemmmm elehh hakak pon dah abih bayor uollss...ahak ahakk ahakkk...:P

jom gi obersea samer-samer...:)

amal said...

jelessssssssssssss :(

juelee said...

haha ain keje sama company ngan jue eh??

leh la jumpe.... eh tak salah berangan ain, kite dulu pun berangan gak, kalau ada rezeki insyaallah akan dapat go obersea gak..... kite doakan ain k..