~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, April 25, 2012

Selamat Hari Lahir Cayang !

entry khas buat en suami !

Ya Allah swt, terima kasih kerana
menemukan aku pasangan rusuk ku
terima kasih kerana meminjamkan dia
buat ku sehingga saat ini..

Betapa aku lah hamba-Mu
yang bertuah kerana memiliki dia
inilah pinjaman-Mu yang paling berharga buat ku
8 tahun, dia yang ku kenali
tak pernah menghampakan ku
dialah pemberian terbaik buat ku dari-Mu Ya Allah
Alhamdulilah aku di beri peluang ini.

sejak dari kita berkawan + berchinta
kita selalu bersama..
dalam susah n senang
kita bekerja sama 
kita berkawan baik
kita berchinta mesra
kita..kita...kita


dan bila kita capai keputusan drastik tuk menikah
mereka ber-4 ni laa yang paling ragu-ragu
tapi mereka lah yang paling gembira 
ketika itu !

sehinggalah hari yang menghalalkan kita
kamulah pemberian terbaik buat ku

sulaman cabaran dan dugaan penuh dengan
ranjau2 yang datang kita tempuhi
hinggalah Allah kurniakan
kita satu anugerah yang terbaik buat kita
untuk sekian kalinya..

kamu masih setia menjaga aku dan anak kita
hari pantang kita sendiri menguruskannya
kamu sangat cekap.. dan aku snagat beruntung
setiap permintaan dan kelengkapan kamu sediakan
16 hari kamu masakkan aku.. sesuatu yg sgt bermakna buat ku
until now kamu masih lagi kamu
tidak berubah.. menjaga anak kecil kita yang 
sgt banyak akal.. kdg2 kita sama2 dah letih 
melayan akal si kecik ni..
setiap detik kamu ada..


hingga sekarang kita lah pelengkap
keluarga besar kita..
sesuatu yang di luar jangka kita..

semoga Allah meminjam kan lagi kamu buat ku dan anak
semoga tahun yang mendatang ini, 
kita lebih tabah n kuat mengharungi
ombak badai besar yang selalu datang

tanpa kamu, tak lengkaplah hidup ku dan anak kita
"i n 'Auf sayang u cayang"

5 comments:

CheNamNam said...

selamat hari lahir untuk en hubby mu..Tahniah kerna menjadi suami dan ayah yang baik..mudahan Allah merahmati kalian..:)

salam singgah..

qaseh johanna said...

wah..romantik jugak ain eh... hepi beday en nazri... semoga berbahagia dan kekal bersama selamanya...

chinta... said...

selamat hari lahir kepada en suami ain...alhamdulillah ain..kerana dikurniakan suami yang begitu...bahagia itu mmg milik kamu sekeluarga tau...semoga berkekalan bahagia buat selamanya....amin


p/s;mana gambar anak buah aunty yang bermata cantik itewwww???

mia-ina said...

kdg2x rs nk tulis entry camni wat suami..tp suami mia ni jenis x msk blog & fb...hehe...so, mia layan sorang2x je klu hard feeling besday ni..

pepun hepi besday utk suami ain ye..moga kalian terus bahgia selalu.

ps: dh dpt emel mia..mia dh bg no hp..

AIN NAZRI said...

Mia: suami ku pon x baca blog ni.. ekekeke.. tapi makcik over kan.. dah post entry ni.. pastu print bagi dia.. suruh dia baca.. wakakaka