~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, April 9, 2012

Alhamdulilah 'Auf dah 240 Hari

semalam genap 'Auf 8 bulan
cepat dah dia besau..
malah makin manja..
kalau kita dukung dia suka
wat aksi cam baby.. nak baring2 laa
nak mengeliat laaa..
mcm2 keletah plak aku tgk..
geraaammmsss

dulu kini dan selamanya.. memang suka dgn buku2 dia.. tapi kena bg hard cover or soft book.. dtg aingin x elok dia, sedap dia ngap buku2 tuh
 semoga anak ibu cepat membesar..
skrg ni dah pandai panjat2..
huhuhu sangat laa lasak..
tapi nak buat mcm mana kan
nama pon anak jantan..
ibu redha nak oiiiii
seb baik kamu pandai cairkan hati ibu
kalu idak mmg ibu gigit2 geram je kalu kamu tu nakal2

ni muka baru lepas kena tegur sbb dia panjat dr kerusi nak naik atas meja kat food court. huhuhu seram aku ngan budak kecik ni.. huhu

6 comments:

FieZaLieSa said...

'Auf comel..=)

qaseh johanna said...

budak comel.. :) ank ibu..

mia-ina said...

auf..kurnia kasih yg dh lama ain &suamitunggu2x kan..jg elok2x k

syifa said...

baby da pandai duduk ye..bestnye...baby kite pun da 8 bln gak..tp lum pndi duduk lg..

syifa said...

baby da pandai duduk ye..bestnye...baby kite pun da 8 bln gak..tp lum pndi duduk lg..

Reyha said...

gud boy auf ni... pandai belek buku. kalau Arissa semua dia ngap. Kalau kita kacau, kita pulak yang kena pap ngan tapak tgn dia. huhu