~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, April 16, 2012

Not in good Mood

*tuan tanah tgh bengong... tapi tak terluah ngan kata2...
hanya mampu luah dgn tulisan kata...
----------------------------------------------------------
perasaan ni datang lagik
hati rasa bagai di carik2..
aduhai ain apalaa yang ko ingin kan
tolonglaa hati aku sgt sgt sgt sakit

tak terubat rasanya..
melepaskan... perasaan redha tu dah xde lagik
yang ada kini rasa pasrah
dan bila aku katakan pasrah,
aku tak ikhlas...

dan aku keep ask why why why
harus aku dok diam2..
muhasabah kan diri..
agar tak terus sakit hati

setiap yang berlaku ada hikmahnya..
nope for me..
masalah ni soal hati aku..
kalau hati aku x redha
apa pon x kan jadi
marah yang meronta xdapat keluar
ku pendam jauh jauh

kesimpulannya...
hati aku sakit..
hati aku mati..
hati aku terlalu luka..

5 comments:

chinta... said...

hai ain..nape ni ??..sakit hati lagi..sabar yang mampu chinta katakan..kerana sabar itu senjata paling berbisa..ingat Allah byak2 ye dear....sayang ain banyak2

AIN NAZRI said...

chinta : ni laa ujian hidup.. xpe xpe.. kena kuat.. rasa lega dapat luah.. rasa dah ok sikit ni

mia-ina said...

kuatkan smgt ain wp pepun mslh yg ain sdg tempuhi kini....

eKa said...

ala nape ni yang....sabar yer

Reyha said...

aihhh nape cik puan ain nihhhh... poblem hati ler pulakkk ke? ni kena jumpa doc hati la nampak gaya nih ;-p