~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Thursday, January 26, 2012

Review Coti Lama ~ 4 Hari

CNY aritu kan kita cuti lama..
4 hari.. tanpa ada cuti tambahan..
cam biasa.. this year bukan year tuk berjalan2..
jadi haruslaa dok umah..
tapi bukan duduk saje kat umah tuh..
ada keje yer..

kesimpulannya :
4 hari cuti di rumah hanya 1 hari jerk 
aku dapat spend masa 24 hours dengan 'Auf..
sedey kan.. ish ish ish..
aku layan 'Auf kejap2 je.. selebihnya ayah dia yang jaga
ibu sgt sibuk kan 'Auf..

walaupon sibuk.. aku still sempat siapkan bekfes, lunch n dinner tuk somi kesayangan tuh.. yang tu tidaklaa terabai..
dan dia idaklaa g makan kedaiiiii...

korang nak tahu apa aku buat sampai 'Auf terabai??
meh layan gambo ni..

adik ipar aku nak wedding 11 feb ni..
so aku kena siapkan mende ni..
ni x masuk paper beg lagi ni..
nnt kat kg baru masukkan paper bag..

ni tuk vip yer.. ni baru satu.. ada lagik

ni tuk tetamu biasa

ni totalnya.. ada 800pcs.. sepatutnya 1000 tapi 200 ain dah siapkan be4 CNY aritu. ain buat mende ni sorg2 ye.. dah nak hujung2 tu en somi tgk ain dah penat.. ada laa dia tolong jugak.. cayanggg en somi.. sekurg2nya ada teman borak.. ari ke 3 tu buat sampai kol 4 pagi.. mmg pengsan.. nak kena siapkan sbb esoknya ari selasa tu mmg nak spend masa tuk 'Auf yang terabai...

dan 3 hari tu 'Auf behave masa nak tdo malam..
dia tdo sendiri... guling2..guling2.. alih2 tdooo
cian anak ibu..
until now rasa badan sakit2 dah..
letih duduk lama.. huhuhu..
en somi dok ulang2 cakap..
'syg ni gigih betol..'
sbb dah berjanji kan.. nak buat camner..

kali ni mmg xde saper tolong sbb adik2 ipar yg lain semua ada hal masing2..

5 comments:

pnsusu said...

banyakkk tuu,,,ha ha ha teringat time waktu kawen dlu...lenguh2 pinggang nak hadap keje2 mcm tu...

ain mmg power.....likeee banyak2

amal said...

apa dalamm tu kak? cupcake ke? rajinnyeee... mmg gigihlaa hehehe

Mama Gee said...

perghh mmh gigihh nyaaa ain ni..byk tu...berpinorr mate...

eKa said...

alahai sejuk hati tgk auf tido

btw tgk door gift segala tetiba rindu waktu sibuk2 bt preparation masa nak kawen dulu

filanastasia said...

hamboi aiii.. i nak isi dlm tu jek.. tak kisah la vip tak vip sebab i ni vvip.. muaahhaha.. hambek ko.. cian 'Auf.. len kali hantar sini biar 'Auf tolong nanny D kat stesen ni.. *pengsan* hahahahha