~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, January 9, 2012

'Auf dah 150 hari - 5 Bulan


arini ni 'Auf dah 5 bulan..
kejapnya masa berlalu..
meh kita tgk muka budak yang ala2 dah besar ni
cayang anak ibu ni

ni fav xtvt.. bangun tdo pon ini, nak tdo pon ini di ikuti ngan guling2.. dan skrg suka angkat bontot.. hahaha goyang2 bontot.. *tp x smpt snap sbb dok sibuk gelakkan dia.

dah besar ni, rajin tolong ibu lipat baju.. cuba cari mana budak rajin ni semunyi.. kdg2 geram tgk dia yang suka timbuskan diri dia.. tu sbb ibu slalu perhatikan budak rajin nie

ni gamba pagi td.. asal naik kete pagi2 dia mesti nak tdo.. tapi bagus gak.. senang ayah nak drive lepas anta ibu

suka tgk gambo ni.. bangun tdo senyum.. nak tdo senyum.. alahaiii bila laa nak pandai cakap ni

alaaa malas nak rotate kan.. ni ala2 1st time laa duduk kat car seat siap ngan safety belt tu.. dulu masa kecik2 tak ikat safety belt pon.. skrg ni x leh.. sbb dia suka buat aksi terlampau

ni aksi dia laa ni.. klu x pakaikan safety belt mmg dia terjun cari gear ni.. ni sbb ibu ada dok pegang.. dalam kete pon sibuk nak meniarap.. uish tak reti dok diam kan budak rajin nie.. mcm ulat beluncas.. hahaha

skrg tdo malam dah takde bangun2 langsung.. elok je tdo dalam bb cot tuh sampai ke pagi.. cuma nak tdo tu dia nak gak ibu or ayah pelok dia erat2.. then dia dah lena baru alih kat bb cot

9 comments:

pnsusu said...

geramnya tgk pipi auf,,,sihat........
suka tgk auf membesar dgn sihat,,,
moga jadi anak yang soleh ya auf,,,amin

qaseh johanna said...

auf......bila kita boleh jumpa ni..??

chinta... said...

rindu auf..makin comel anak buah aunty nih....ase nak geget2 jer pipi tu...ummpphhh!!! cium dia banyak..semoga auf membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh amin...;)

AIN NAZRI said...

meme : jom jom jumpa.. kat mn ye nak jumpa ni.. hik hik

Suhaida said...

alolololo!cute!!!!!!!!!!!muah!!!

Mama Gee said...

comel sungguh gambar dia senyum tu... :)

Ema Mokzima said...

waaa..comelnya auf... bulan depan dh leh makan lak kan..
auf main sorok2 kt kain tu bahaya la..lemas kang..nasib baik mam tgk2... auf angkat2 kaki nk ada adik lg kot..hehhee insyallah..amin...

Reyha said...

uihhh bolattt nye mata auf!! geram tgk eh

mia-ina said...

tersenyum tgk auf :-).....cepatnya dh 5 bulan ye ain