~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Thursday, September 8, 2011

'Auf di hari ke 26

arini nak citer pasal 'Auf laa
anak ibu nie dah besar dah...
dah 26 hari ye cayang..

dalam 26 hari nie banyak 
perubahan 'Auf yang ibu nampak
antaranya..
* tak takut air.. (since ari pertama ibu mandikan)
*bila mandi skrg nie 'Auf suka tendang besen dan kocak2 tangan kat air
*tak suka di bedung.. suka wat free hand ajerk (mcm budak 3-4 bulan daa)
*skrg dah suka + pandai main air liur.. (adakah tak lama lagi rambut ibu akan banyak gugur? mcm yg org2 selalu cakap..)
*bila org agah 'Auf, cepat2 dia gelak2 dan senyum2..
*merajuk bila ibu tgalkan dia bila ibu kuar g jalan2.. hehe
*akan terus tdo @ pura2 tdo bila ada org dtg umah..(malas nak layan tetamu ke nak?)
*'Auf dah kurang tdo... suka berjaga dan bersembang.. (ibu kena cari education toy yg sesuai tuk kamu nmpknya)
*bila bedung kamu di longgarkan dan tangan kamu bebas, ibu tengok kamu suka sangat tdo mengiring.. kiut sgt.. mcm budak besar.. mcm stail ayah kamu tdo ibu rasa..
*kamu suka angkat kepala kamu x kesahlah time baring ke.. time di pangku ke.. kamu nak bangun ke 'Auf.. ibu yg risau tgk..

 

bila tgk semua tu..
ibu rs mcm baru semalam sakit teran kamu keluar
alih2 arini banyak yang kamu belajar dah..
lepas nie kamu lagi cepat membesar kan lil baby..

semoga kamu menjadi anak yang soleh dan taat..

ibu dan ayah sayang kamu..
muahh muaahhh

7 comments:

filanastasia said...

muka 'Auf pun dah berubah.. jadi kahcak gtu.. tak la cam gegirl.. huhuhu... windu kat 'Auf.. nanny D bz ajerk.. musti nak jenguk kamu lagik.. pasni kamu balik puchong, ntah bila la dapat jumpa... (T___T)

Mia-Ina said...

seronoknya membaca catatan perjalanan ksh syg se1 ibu nie

Shu @ Mrs. Hamid said...

wahhhh... banyak betul perubahan auf. Sekejap je masa berlalu.

e-qa said...

wah best lah...bab 'Auf tido bila tetamu dtang tu betul lah tu>>dia suka sgt tido ye...rindu lah kt 'Auf....bila lagi nk tgk 'Auf ea??/erhmmm

eKa said...

comelnya auf ni...geyam aunty

qaseh johanna said...

wah.....bulat mata auf..!geramnya tgk..
masa mula1 deliver..nmpk cam muka ain..skang ni dah nmpk cam ayah die plak..

Byzura Razali said...

handsome auf :)