~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, February 25, 2011

Hadiah buat yang teristimewa

arini terserempak ngan member lama..
cepat2 aku tegur..
dia leka pilih2 kad..
sama gak mcm aku.. pilih2 kad

dia : beli kad ke?
aku : haah..
dia : kawan besday ke kawen?
aku : dua2 pon x.. tuk husband
dia : husband? bagi kad apa? besday? anniversary?
aku : xde purpose apa2 pon.. saja2 nak bagi..
dia : naper saja2 nak bagi.. akak x pernah bg pon.. kecuali laa besday of anniversary..
aku : saje je kak.. bg kad say thank you for being good husband for me..
dia : ooo ok.. menariks gak ek.. akak pon nak buat gak laaa...
aku sengih je laaa...

mmg dari zaman bercinta aku rajin bg2 kad nie..
most of them aku buat sendiri...
tapi atas kekangan masa.. aku beli jerk yg ready made.. hehe
so korang.. apa lagik.. jom hangatkan chenta bersama pasangan...

*bukan sekadar suami-ister @ bf - gf.. leh jerk dari anak ke mak/ayah

5 comments:

filanastasia said...

untuk kak d hang tak nak bg ker?? huhuhu.. since dah ada alam maya ni.. nak dapat fizikal card punya la payah.. adeiii

AIN NAZRI said...

ekekekeke... tu laa pasal.. nnt besday ko aku buatkan kad ler... hehehe

AkUiStInI3 said...

nnt kak ain buatkn untuk sy jugak eh..hehe..kak ain, aritukan husband sy dah g panel klinik untuk minta acid folic tu..tp yg nurse tu kasik bkn acid folic yg kaler kuning pastu nama pun lain..iberret folic.then sy baca description pun dia kata untuk prgnant woman yg ada anemia..so sy x brani nak mkn..dah la kaler merah..yg kak ain mkn tu folic acid kaler kuning kan? pil dia tu besar ke kecik?

AIN NAZRI said...

AkUiStInI3 : akak punya memang asid folic.. kaler kuning.. kecik2 bulat2 ajerk.. mcm nie je laa.. adik gi beli kat farmasi ajerk.. asid folic selalu akak beli 100 biji dalam RM6 jerk.. ubat tu tak mahal mana pon.. normally mmg kaler kuning.. rasanya yg panel tu bg tuk org dah ngandung siap ada penyakit lak.. ish ish ish g farmasi je laa dik..

AkUiStInI3 said...

hehe..btul tu akak..sy dah servay2 acid folic..brand appeton..mcm nak try yg appeton brand dlu..lebih kurang gak ngan yg akak mkn..wrna kuning jgk..doakan sy berjaya eh akak..amin..