~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, February 14, 2011

GIVEAWAY BERSATU


Mood nak join GA nie mcm membuak2 plak..
mungkin pembawaan baby aktif kot.. ekekeke
kali nie join GA anjuran kak mimie..

ekceli nie GA bersatu antara 2 blog
owner tetap satu cuma blog yer
berbeda.. satu berkaitan cup cake
dan satu lagi pasal personal life kak mimie..

aku mula terjebak ngan blog kak mimie
nie zaman personal blog dia yang dulu2 tu
(skrg blog tu dah di tutup)
pastu ala2 lost kejap sbb x tahu new link..

then aku berkenalan plak ngan blog cuppies
secara kebetulan.. sbb masa tu dok search
nak order besday kek online tuk budak2 opis..
first order ngan dia aku order blackberry brownies..
*cuba tengok smart tak?!
bukan setakat smart tapi sgt sedap occay...
x terlalu manis dan tak terlalu keras..
kalah secret recipe ler gamaknya..

bakal menyusul.. 2nd order Red Velvet..
tak sabar nak test makan Jumaat nie..
uish asyik citer makan plak..
ok ok kita tukar ke satu lagi blog..

blog lagi satu tu more pada life kak mimie..
seronok dapat baca + share pengalaman akak yg lagi matang nie
suka tgk anak kak mimie, yang di panggil YN..
keletah anak manja.. ye laa dialah satu2nya pengarang jantung
kak mimie n hubby...
semoga YN bakal dapat adik and bertambah rezeki anak tuk kak mimie n hubby..

dah jauh aku melalut dah nie..
so kengkawan meh laa terjah blog kak mimie
kita join GA nie ramai2..

2 comments:

Delicious-Cuppies said...

salam ain...

peserta no. 12

good luck

thanks yer... :-)

filanastasia said...

nak jugak red velvet.. teringin nak makan..