~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, July 23, 2012

Salam Ramadhan

rasa2nya x terlambat untuk
aku wish all, Salam Ramadhan.
Semoga Ramadhan kali ini memberi kita
1007 pengalaman yang bermakna
serta menambah peluang kita
tuk beribadat padaNya.

1st puasa aku berbuka di JB
alhamdulilah.. selamat sampai..
all the way, 'Auf tdo ajerk
budak ni mmg excited tdo dalam kete..

nak lena kat ayah dia.. dah lena baru aku amek tuk pangku.. sebab dia nak main kunci

sampai JB aku terus tolong mama buat
kuih fav aku ni haaa
skrg ni susah nak dapat tat boncit + di sepit
abaikan rupa x sekata ye..
sbb xde guna acuan pong..
rasa mmg different dgn resepi lain
sahur makan ni.. buka pon makan ni.. alhamdulilah.. merasa gak tahun ni
 as usual.. budak kecik ni kalau balik JB
dia memang excited..
sbb ada makcik2 yg kecik..
*sekolah rendah je pong*
yang suka melayan dia.. sgt laa galak dia main..

improve dok JB..
dah kerap berdiri sendiri
sambil tepuk2 tangan setiap kali
dia berjaya berdiri tanpa bantuan..
nak melangkah tu masih ada rasa takut2..
hopefully raya nanti 'Auf berjaya berlari
*tapi gamba dia berdiri x snap sbb time dia galak berdiri handset tidak ada di tgn*

main tepuk amai2 dengan aunty ecah dia
dah letih.. jom buat exercise..
muka excited tgh main2
buhsan main tepuk2.. dia dok main charger2 handset.. ada je idea dia..
*balik JB ni gak, ain sempat jenguk kenalan Blogger, Mia-Adin, yang tengah sarat mengandung tu.. due date malam raya.. harap2 baby Mia bg kerjasama ye.. tggu Abi datang Jb dulu.. tetiba tengok org preggy.. rasa nak gaks preggy.. hehehehe

5 comments:

chinta... said...

uit2...teringin nak preggy??adakah x lama lagi auf akan dapat adik??insyaallah kan ain..booolat mata dak tecik tuh

Mama Gee said...

sedap nampak tart tu...awal dh buat kuih raya... :)

CheNamNam said...

uitt awal dah buat kueh raye nehh..jual ker?

Auf gelak kemaen diyer...seronok tengok auf gelakk..

teringin boleh ain tapi tunggu lah auf besar sikit yer..sabor-saborrr..sian auf kecik sangat nak dapat adik ponn...tapi kalau dah rezki nak wat camnerkan tapi tunggulah auf besar sikittt...hahaha

mia-ina said...

tgk auf real ari2 wat mia tersenyum dgn keletah aktif dia...:-)

Reyha said...

behhhhnyerr tat! my peberet 2. raya wajib ada.

ni ain sy jwb tuk budu 2. kot ain xbaca. hehe. aci x paste kat sini

*aduhhh ain... ain sebut pun sy dah telah liur ni. kat sini yg sy selalu jumpa cap ketereh. sedap gak tu. perah asam limau. letak cili padi. da klu ada tempoyak tu lg la terangkat. cicah jari ngan nasi pun da ok.