~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, July 9, 2012

Bakal Makenik Saya

meh nak show off bakat anak aku
hahahahahaha
ayat x leh blah kan..
budak ni nampak je kecik halus..

tapi tanpa pengetahuan org lain
dia ada kuasa gaban..
yang kdg2 aku konpius
mana dia dapat...

anak aku si 'Auf ni skrg
dia minat plak jadi pomen
pelik lak aku...
xkan dia follow bapak dia tukau
gasket kete kat bengkel
terus dia ubah minat nak jadi pomen

meh layan gambo je laa..
penat nak taip pepanjang

dia dah mula naikkan kete dia tuh

see dia dah puas dirikan kete.. now dia nak tolak plak

berjaya tumbangkan.. *banyak plak mainan budak ni*

fav mende nak buat .. pusing2kan tayar.. takot tayar pancit

bila kita tegur jgn buat dia pandang kita dgn muka x bersalah

dah x usik tayau.. dia usik bumper depat plak.
ada je idea kera-atip dia tu
ni baru kete mainan dia..
belom baby walker..
nanti aku snap gambo dia kerjakan
baby walker dia tuh..

7 comments:

Reyha said...

jimat la duit mama ngan papa dia xyah anta kete g workshop dah pasni. hahaha

juelee said...

sebijik macam rayyan.. kete merah pun sama cam rayyan punye gak.. memang di pomen nye aje kete tu

AIN NAZRI said...

Reyha : tu laa pasal.. nanti ibu ngan ayah dia leh bukak bengkel.. heh heh

Juelee : haaa tahu xpe.. takot nnt dia mintak kete merah besar mcm rayyan punya tuh... memang pening kepala ibu dia.. hehehe..

qaseh johanna said...

auf... haipp..!! geram tgk bdk kecik ni.. ain.. auf dh ade gg belom..? dok kemam2 bibir tu.. cm beria je buat kerja..

Shahriah Abdullah Novelis said...

Bijaknya dia.. seronok dan leka kalau anak2 tengah kretif macam ni hehee..:)

Mama Gee said...

pandainyaaa diaaa....takpe takpe..kalo rosak nnti beli yg baru ya..pastu repair lg..heheee

CheNamNam said...

Alhamdulillah...bila tgk ank-ank membesar dengan sihat dan cergas otaknya rase terharu dan syukur..

tunggu sikit hari lagi diyer buka semua tayar, cabut semua skru baru padan muka ibu kamooo...hahahaha calit skettttt Auf...:P

terus membesar yer sayanggg....