~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Thursday, November 4, 2010

Julung Kalinya Dapat Award

Tq pada Cik Shu yg sudi bagi award kat Ain..
bertahun tahun.. nie kali pertama dapat award..
hehehe seronok seronok..
ye laa Ain bukan ramai kawan pon..
kalu BW pon sekadar silent reader..
so akan ku jawab soklan yg di berikan..

1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award.....

Tukang bagi Award nie Cik Shu..
a) Dia tengah preggy.. oo aku sgt happy tuk dia.. mesti baby chumel kan kan
b) kenal blog dia masa tu sbb atkins diet.. tu laa mula2 kenal dan baca blog dia
c) sgt teliti dalam persediaan masa nak wedding tu.. siap ada post mortem after majlis lagik..
d) mengagumi dia sbb dia berjaya kuruss... aku tak kurus2 lagik..
e) dia kawen ngan foreigner dan aku suka tgk depa dua org nie..
sambil membayangkan bakal baby yg kiut miut.. :)


2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
apalah yang nak aku nak citerkan pasal diri aku ye.. eerrmmm..
a) isteri kepada en Nazri yang terchenta..
b) suka BW dan baca citer2 org lain
c) beremosi bila lapar ** encik suami yg cakap sbb dia kata
kalu aku lapo aku garang.. hehe ye ker?
d) masih mengekalkan berat 9x ++kg berat
e) masih meneruskan usaha nak kecikkan badan
-tak kesah lah nak diet makan ke exercise ke..semua aku cuba..
f) tak sabar tunggu bila nak preggy mcm Cik Shu..
g) suka plan nak gi bercuti-cutian walau budget ciput
h) merupakan 'ibu kutu' kat opis dgn 28org peserta..
so bila gaji je, aku mula menjerit mintak byran kutu.. hehehehe..
*ah long berjaya kata kawan aku
i) suka dok dalam aircond dan x suka panas..
kalu panas jerk mesti aku jadi lemauu
j) aku suka berangan nak jadi ibu kepada 'kembar 3'-2 lelaki 1 perempuan
sssoooooo sweeeeettttt kan.. huhuhu verangan..

3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them...
a) Kak Gee - suka baca blog dia citer pasal dia n Mr B dia.. hehehe
b) EKA - dia pon mcm aku..menanti kehadiran gelaran IBU..
cuma dia tak gemuk mcm aku laaa.. dia chantek tauu..
c) Mama Zureen - suka baca blog akak nie..rsnya husband dia keje
satu bangunan ngan aku kot.. hehehe tapi tak pernah tanya betol2..
d) Nenot-Nini - nie geng masa UUM dulu.. dan still contact until now..
dia dah siap konvo master dah pon last week..
e) Hibby - nie geng satu tempat keje even lain department
f) Cik Kaki - ni blogger pertama pernha jumpa depan mata.. tu pon sbb
aku beli popiah Cik Esah.. sedap woo.. suka gak baca blog dia.. happening aje
g) Mia-Adin - nie blogger kegemaran nie sbb aku suka baca story Mia dgn
bakal suami.. hopefully aku leh g majlis kenduri dia kat JB..
h) Add - member UUM dulu dan satu je mengenai dia.. KECANTIKAN..
dia dari belajar sampai skrg dah beranak mmg suka bab
kecantikan.. dia ada spa mini kat umah..

eerrmm aku tak tahu nak tag saper.. sbb aku kan silent reader
jadi tak beramas mesra dengan owner blog lain.. huhuhu
tapi lepas nie kena lah berkenal kenalan...


2 comments:

Cik Shu said...

Ameen... nak baby chomel. Owhhh rupenye kite ni sama la ek. Tak leh tahan lapar. Shu bila lapar tak la garang tapi merajuk ngan hubby.

AIN NAZRI said...

heheh cik shu.. lapor leh buat mood swingssss