~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, November 15, 2010

25 things about me

'Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because i want to know more about you.'

huhuhu... nie mama kembar 3 tag ain.. so ain nak jawab..
25 perkara about myself..

1) dah kawen.. dengan Nazri
2) suka baca blog org lain especially pasal life diaorg..
3) dari mula kawan sampai dah kawan still panggil encik suami "Atok" cuma skrg nie more pada panggilan "cayang" since dia panggil ain "sayang" - hek eleh beza huruf S ngan C jerk.. ekekeke
4) anak sulong dan sgt garang..
5) sgt sayangkan boss2 dia sbb rasa sgt seronok sbb boss pon sayang ain
6) masih berusaha keras untuk menguruskan badan yg susah nak kecik nie..
7) masih belom diSAHkan ngandung.. huhuhu sedey siotttt
8) dah abeskan MASTER dan tengah plan tuk sambung PhD
9) bila dah masuk umah.. memang sgt malas nak kuar balik.. so sebelom sampai umah kena make sure nak g kedai ke pasar ke..kena gi awal2..
10) berkahwin dengan seorang jawa + anak sulong gak.. org kata kami psgn 'Panas'.. jd kena banyak2 SABARRRRRRR
11) minum sehari sekurang2nya 4 liter air masak tanpa gagal...
12) suka gi Jusco Tmn Equine sbb nak buat fish spa..
13) sgt gilerkan kek blueberryyyyyy.. *mcm manalah nak kurus kan..
14) suka plan gi holiday dgn encik suami walaupon kdg2 last minit cancel.. huhuhu
15) sgt cintakan pantai.. dan suka mandi lautttt
16) mengidamkan rumah teres siap dgn kolam renang.. *senang nak berbikini tanpa gangguan mata.. wakakaka
17) untuk cuti tahun depan, i already plan my annual leave, my holiday leave and the most important my RAYA-RAYA leave.. heh heh heh
18) suka simpan sms 'bermakna' dari encik suami dari zaman berchenta until now.. kalu inbox dah padat giler.. ain salin tulis dalam 'diary sms' - siap date and time.. :)
19) sgt garang kalu berada dalam mode laporrrr
20) tak suka kalau di ganggu masa tido kecuali baby dan encik suami... kalu org lain pasti monyok sedepa...
21) sgt verangan nak pakai Subaru... hehehehe angan2 tak ingat
22) masih membahasakan diri as 'adik' kepada mama dan papa even ain anak sulonggg.. hehehe
23) bila cukup barang.. sgt suka memasak dan mam'baking'
24) dah pandai jahit baju kurung.. tapi yg x bagusnya jahit ikut mood..
dan yang terakhir...
25) sgt chintakan en suami.. dan hadiah terhebat yg Allah kurniakan pada Ain adalah En Nazri jadi suami ain... pilihan yang paling muktamad walau dalam keadaan genting semasa ia di buat..

huhuhu letih letih... panjang tau 25 perkara nie..
so kengkawan.. sila laa buat... Ain open kat semuaaaaaaa

2 comments:

Mama Kembar said...

Ain, no 19 kita sama, no 23 plak totally tak sama... mama malas masak hehe

AIN NAZRI said...

ekeke ye ke mama.. hik hik