~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, November 30, 2012

Pureen Lagi

x apa lah dah basi pon
aku tetap nak story.. hehehehe
aku mmg x harap laa dapat beli baju kat Pureen tu..
since Auf pon dah besau..
dan aku dah borong baju kat OK BABY sales aritu
baju basahan RM2 /pcs je..
so cukup laa.. baju cantik Auf pon melambak lagik

since mak pak Auf bukan kaki jalan..
so baju2 tu masih elok.. malas nak menambah
so korang tahu apa yang aku borong kat situ?
layan gambo ler..

ni semua tuk Auf.. suka simpan stok.. mana tahu tahan setahun.. ekekeke.. tapi selalunya dia akan abes ngam ngam next pureen sales.. alaa kat carefour jual 11.90 which mahal 90 sen je.. kalau terdesak sgt aku borong kat care4

tisu basah pon budak opis ada kirim.. yang puting ngan berus tu tuk Auf

aku beli 20 btl tapi bukan semua tuk aku.. budak opis ada kirim beli lagi ni..

x banyak berubah dgn tahun lepas.. kali ni
aku shoping kejap je...
bak kata laki aku.. dia x sempat nak g ngeteh kat kedai mamak tu
aku dah call suruh amek.. hahahaha.. less than 1/2 hour..
masuk kol 10.10 aku kuar lepas bayar 10.40 pagi..


5 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

amboi byknya ain borong..hehe~maera takde baby lg,tak merasa la nk shoping2 camnie.tp sekali sekala belikn baju utk ank2 sedara, memang rasa feeling2 cam beli utk anak sendiri gitu.kuikui~

MyraQhairel said...

uikss..bnyk nyer beli refill bottle dish tuh..myra bila nak abes je baru beli..memang tak buat stok..huhu..

AIN NAZRI said...

Maera : insyaAllah masanya akan tiba. Allah tgh uji kita.. kena rajin usaha tanpa kenal erti jemu.. chaiyok2..

Myra : haah ain selalu mmg suka beli byk buat stok. especially bende2 yg mmg guna mcm liquid dish tu, ngan pampers Auf.. bende2 yg x leh putus stok

Aty_Fared said...

weeeyyhh...aku tak tau pon ade okbaby sales gak...bagitau ar...murah tu kalau 2 hengget sehelai...

AIN NAZRI said...

Aty : aku tahu OK Baby tu sbb dekat ngan umah.. hehehe