~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, October 3, 2012

Rapuan Yang Tiada Makna & Update 'Auf

lately ni kat FB aku
status mmg macam2 laa kan..
takde apa pon sebenarnya..
masih jauh tuk ku ceritakan
tunggu lah seandainya
tiba masanya.. huhuhu

lama tak update kan..
ari2 aku ber BW...
tapi x update blog sendiri.. hehehe
sengal tu namanya..

meh layan gambo buah hati aku..
apa laa lagik..
now setiap minggu aku
dah penuhkan aktiviti dia..
geram tgk dia dok main je..
jadi kita masukkan dia playgroup..
seminggu sekali je pon..
yang penting dia enjoy..

cian tgk dia takde kawan..
harap2 dapatlaa dia ramai kawan nanti..
yang terbaik buat anak ibu..


syok main rusa ni.. excited je dia
dok perati geng2 kengkawan yang lain.. 1st class auf cam blur2 aje.. hehehe x biasa kot tgk rakan sebaya ramai2..
masa before kelas tu Auf demam lagik
nak tumbuh gg kot aku rasa..
pastu kali ni add on dgn selsema..

hidung tersumbat jadi cian tgk dia bernafas guna mulut...

ni tdo kat car seat masa nak amek ibu balik keje

mcm2 posing tdo dia buat.. kalah tdo kat umah..
 

4 comments:

Shahriah Abdullah Novelis said...

AloloOOooo momeynya dia! gerammmmmmm dapat memang kena gomol ni heheee

aTy _faRed~ said...

ain...playgroup kat mane nih...?? share sikit ngan aty kat nurha_abdul82@yahoo.com ley tak..?? aty baru mendaftar kat area puchong..3oo gak ar..ais share tau..kot2 aty ley joint tempat lain pulak lain kali...nak survey..

Reyha said...

waa syoknyer masuk playgroup. sy xsempat nak wat semua tu. sian kat anak

MyraQhairel said...

seronok jer dia maen..gaya tido bukan maen lagi yerr diaaa...