~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, August 14, 2012

'Auf Cukup 365 Hari.

entry ibu terlambat sehari
ye laa semalam ibu coti
setel kan banyak bende..
antaranya, g bayar zakat,
g timbang n bayar rambut 'Auf
yg ibu cukur first time dulu
then g register projek mega ibu n ayah
pastu setlekan myvi yang cedera teroks
huhu satu ari dok kat jalan..

mcm biasa.. no celebration tuk 'Auf
cukuplah kasih sayang org2 sekeliling 'Auf
tapi ibu n ayah ada hadiah tuk 'Auf
kalau ayah jadi beli arini
esok ibu share ngan auntie2 semua
semalam pon dah survey gaks..

so; perkembangan 'Auf
- dah menapak beberapa langkah (takut kalu lepas tgn)
- sangat laju berjalan kalu di pimpin or ada bende dia paut
- dah pandai mintak/pilih makanan yang dia nak
  (contohnya kalau roti, ayah/ibu cuma dukung n 'Auf akan tunjuk nak perisa apa)
- dah pandai mintak nak naik mainan yg goyang2 masuk duit 50sen tu. 'Auf sgt kenal tempat yg ada mainan tu dan mula laa tunjuk2 kalau kita buat2 tak nampak
- dah pandai pegang botol sendiri even tgh tdo leh menyusu sendiri (sebelom ni kalau dia pegang botol tu sendiri, confirm dia buat main bukan pegang betol2)
- suka bergaya ngan hset ibu/ayah. tahu yg phone tu letak kat telinga n cakap2 bahasa jerman dia.
- sangat sangat sangat aktif dan ligat.. kalau x ye ye memang jenuh laaa
- sangat murah dgn senyuman dan mesra dgn org..
apa lagi ek.. banyak sgt sampai ibu lupa.. kalu ada lagi ibu update laa lagik..

mcm biasa.. layan gamba je laa

fresh from ibu.. alhamdulilah.. rindu saat ini

dah siap bersihkan.. masa untuk nenen

cukup umur setahun.. rajin minum sendiri..

semalam ibu belanja naik ultraman..

ni aksi sebelom dia berdiri atas ultraman yang tgh bergerak2 tuh.. huhuhu berdezut jantung ibu nak oiiii
semoga 'Auf terus menjadi anak yang soleh
selalu sihat dan bijak belajar..
jgn ingat main ajerk..

7 comments:

Mama Gee said...

sepet je mata auf masa br lahir..hehe
happy besday auf..semoga jadi anak yg soleh ya....aminn..

Ummi Iman said...

Happy best day auf. Semoga membesar dgn sihat dan bijak. Serta diberkati Allah dan jd anak yg soleh.

Berdiri atas ultraman? No3x bahaya tu ;)

eKa said...

happy befday auf.jadi ank yg soleh yer besar nanti

zureen@mama said...

Selamat hari lahir Auf...

('',)pzAEdy~ said...

happy birthday dear 'auf.... semoga menjadi anak seindah namamu syg...

fifa said...

Hppy bday syg

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

membesar dengan sihat dan kuat.hp besday to auf =)