~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, January 7, 2011

dah tertunai ke?

dah 7 hari berlalunya tahun baru..
adakah anda still bersemangat nak sempurnakan azam yang baru ditanam aritu..
atau.. sudah mula rasa hangat2 taik ayam...
wakakakaka *ketawa jahat lah aku..

tahun nie secara spesifiknya aku takde azam..
sbb aku carry forward ajerk azam tahun2 sudah
tu pon ada yg x tercapai...
cuma tahun lepas 1 jerk yg tercapai..
nak ada anak... alhamdulilah..
end of dec ain di sahkan positif ngandung
tu jerk pencapaian yang dicapai..

so untuk tahun nie, ain mmg xde tanamkan apa2 new azam
cuma nak menambah koleksi simpanan duit plak..
ye laa dah ada baby expenses lagi besar kan...
insyaAllah akan termakbul..
rezeki anak kan...

so to you all...
jgn hangat2 taik ayam ye buat azam tu..
sila teruskan hingga dec nanti

4 comments:

Ogy said...

huhu samale kita..nk tambah duit simpanan yg tak bertambah2..semakin susut ade le...asek kena korek je..adess...hehe

Mia-Ina said...

sama2x berazamn utk buat apa yg dicanang...hehe...jaga abby baik2x ye ain

E K A said...

congratz dah preggy.happy for u

AIN NAZRI said...

Mama G : betol laaa... jom menabung

Mia : Azam kena sentiasa membara..

Eka : Tq Eka.. lepas nie giliran Eka lak