~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, January 4, 2011

1st entry tuk 2011

dengan keadaan tenet yg slow-an
so mcm biasa.. tiada gambar akan di upload ye..
cuma citer2 biasa..
lately nie.. tuan tanah mmg tak sihat..

ada sakit kepala dan pusing mata..
oh penyakit yg dah beberapa hari di alami laaa..
nak buat mcm manakan.. redhaa dan sabar

bila kenang balik tahun lepas..
banyak duka dan sengsara..
namun ALLAH tak kejam..
Allah kurniakan satu kebahagian..

ada kekurangan di satu tempat..
dan ada kelebihan yang Allah berikan..
jadi tahun ini bersemangat lebih meneruskan
segala cabaran dan rintangan..

bukan mudah tuk hadapi semuanya..
tapi bila bergandingan suami isteri pasti buleh di harungi..

wahai bakal permata ayah dan ibu..
kehadiran mu satu rahmat buat kami..
tak sabar menunggu kamu terus membesar..
kuatlah sayang.. sihatlah kamu membesar di rahim ibu..

terlalu banyak sengsara tuk mendapatkan mu..
tapi Allah tak kejam..
di uji berulang kali..
hingga bila kami dua2 kenal erti Redha..
maka di katakan kun fa ya kun..

inilah hadiah bermakna buat ibu dan ayah..
wahai bakal anak ku.. terima kasih kerana memilih aku sebagai ibu mu..
semoga aku terus kuat dan tabah menghadapinya..

Allah berikan kesenangan.. dan ia tidak bermakna
Allah lupa memberi cabaran dan dugaan..
semoga ayah dan ibu kuat menghadapi..
biar kita sama2 kuat ye anakku..

4 comments:

Mia-Ina said...

alhamdulillah 1 berita gembira yg mia dengar nie..jaga baby elok2x ye

AIN NAZRI said...

thank you Mia.. sorry ye mia tak g wedding Mia.. ain x sihat on that day... mmg dok atas katil ajerk..

filanastasia said...

tahniah kuasa 100..

*lambat beno nak cukup 3 bulan.. aku nak announce besar-besaran kat FB aku ni.. ish ish*

E K A said...

ain...congratz lagi skali dah preggy..ada apa2 tips nak dikongsikan tak utk preggy...saya pun tgh plan nak pregnant.tp tak berjaya2