~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, December 3, 2010

BLOG OH BLOG!

Hensem kan gambo abang kan atas nie.. hehehe
saper tak kenal blogger otai En Ben Ashaari..
First time ain join mende2 yang Abg Ben nie buat..
so mengikut syarat penyertaan, nie jawapan pada soklan2 nya

* Usia Anda Berblog
> mengikut Ticker bawah nie dah 2 tahun 5 bulan 2 bulan 2 hari.

* Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog
> eerrmm diri sendiri.. since masa tu baru baru keje
dan sgt stress.. so jadikan blog as medium ler

*Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog
> online dairi.. leh story + kutuk + feeling2 tanpa org kenali..hehe

*Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..
> banyakkk.. semua blog yang ain terjah semuanya bagi inspirasi berblog
dan juga dalam mencari kekuatan dalam kehidupan.

*Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang buta IT
> nak terangkan ye.. ain akan cakap yang blok nie dairi yang kita
leh tulis kat internet.. pastu nanti ada kawan2 komen dan
bagi pendapat atau leh gak kongsi masalah.. dan kalu nak rahsiakan
identiti pon buleh.. hehe

*Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?
> jawapannya.. YES SGT SGT. . sbb bila kita baca masalah dan pengalaman org lain
akan beri KEKUATAN pada kita sendiri.. sgt memberi makna.
kdg kala kita rasa kita dah banyak masalah tapi bila baca pengalaman
org lain, kita akan bersyukur sgt.

dengan berblog nie juga leh membuka kepala otak ain nie dgn info2 yang terbaru..
ye laa aku nie kdg2 tak terbuka mindanya.. bila baca gosip ke latest news
dari blogger lain... memang sgt bermakna.. ubah kehidupan
aku yg mcm kecik..


2 comments:

Hishyamuddin said...

hahah..betol3..mcm2 yg kite leh thu bile blogging ni

KimiCnoL said...

berblog memang best ;)
ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"