~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sunday, July 13, 2008

Serai oo serai..

Alhamdullilah.. akhirnya hajat aku nak ikut atok jumpa Pak Din serai tercapai... semalam aku ikot atok g kuala selangor ladang serai pak din.. besar nak mamposss... jenuh aku pusing2.. sampai kete pon tengelam dalam lumpur.. heh heh heh.. teruk kan.. last2 atok laa yg kena basoh kete.. wakakaka.. keran sesungguhnya atok kan sayang aku.. hahaha...

masa kete tengelam dalam lubang lumpur tuh ada seorg mamat siam/thailand dtg tolong... abess baju dia penuh lumpur merah... last2 dia kata dia g amek lori tuk tarik kete kami.. huhuhu.. ada jugak hambaALLAH yg nak tolong.. tak kira agama bangsa atau pon warganegara.. alhamdullilah mmg rezeki kami kan.. nak sangat pusing2 ladang.. musim2 hujan nie mana laa bleh nak pusing2... jalan mmg tak elok.. lain laa kami nak 4X4.. takpelaa pengalaman kan.. hehehe. kelakar pon ada jugak.. cuai sgt kami nie.. hehehe..

pengajarannya.. jgn cuai ketika memandu... aku ingat nk amek gambo di ladang serai.. sayangnya handphone aku yer bluetooth rosak.. jadi amek2 simpan dalam hphone aje.. takleh transfer masok tenet.. huhuhu... nantilah kalau ada duit lebih aku baiki.. eerrmm.. tak pon kena beli kad reader.. before nie aku ada beli.. mana tah ilangnya mende tuh.. huhuhu...
layan je laaa..

3 comments:

filanastasia said...

woit.. hang dok tarik serai tuk ceq ka? tu la pasal keta hang tenggelam.. dok p jenjalan tak ajak ceq noo.. huhuhuhu

KEKASIH 'ATOK' said...

alaaa bukan tak moh ajak.. tapi masalahnya kan... ko jauh sgt.. pegi pon on the spot.. takpelaa nanti esok lusa ladang aku menjadi aku hangkut ko... hehehe

fuaD j. said...

salam..sy nak jumpa Pak Din Serai tu, bole bg no phone die x?

sy nk market 100ekar serai, nk mntk tlg die

fuad,
013-5773696