~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, July 2, 2008

Besday Me

selamat hari lahir buat diriku.. yang ke 24 tahun..alhamdullilah, di panjangkan umurku setahun lagi.. bersyukur sgt..semoga usia yg bertambah nie akan menambahkan lagi kematangan dalam diriku ini.. dan semua yg dirancangkan akan tercapai diusia yg bertambah ini.. ameen..
tadi kol 11.48mlm atok call untuk wish besday aku.. for the first time dalam tempoh 4 tahun perkenalan kami, inilah kali pertama atok wish aku.. seronok sangat.. hehehe.. tersenyum senyum mcm kerang bakar..ekekeke.. even wishnya terlalu awal kan.. aku tak kesah..sbb aku tahu jam yg dia pakai kat tangan dia tuh mmg cepat 10 minit.. hehehe.. jadi consider dah masuk 2 julai laa hari nie..atok atok.. kelakar pon ada.. sejak beberapa minggu lepas dia dok tanya besday aku bila.. dia cuma ingat bulan julai.. tarikhnya dia lupa.. tapi alhamdullilah tahun nie dia ingat.., aku tak kesah pon kalau dia tak wish.. sebelom2 nie pon aku dah biasa.. takkan laa aku nak bermasam muka..merajuk sbb atok tak wish besday ngan aku?? huh.. tindakan kurang matang tuh... aku paham.. urusan dia manyak sgt.. so relax je laa.. hehehhe
asalnya dia nak ajak kuar mlm nie..ala2 nak countdown besday aku.. tapi tak jadi sbb jiran depan rumah dia meninggal dunia (innalilah...) jadi tadi seharian dia sibuk membantu.. then ingat nak kuar esok malam tapi tak leh jugak.. sbb esok atok nak bawak adik dia g berubat.. so apa2 family first.. since aku not a part of his family.. jadi consider aku second laa.. so mungkin next next day (yg akan di tentukan kemudian) kami baru leh kuar makan... hari2 pon sama kan..
buat kawan2 yg wish.. mekasih ye.. hehehe.. segan plak.. aku nie dah tua rasanya..wakhakhakha.. kena buat planing nie.. nak prepare future yer career and life... aku bukan makin muda nie.. huhuhuhu

Thank You Myspace Comments
MyNiceSpace.com

2 comments:

filanastasia said...

weh.. aku tak kira ker? siap nyanyi lagik tuk hang tau.. walaupun terlambat setengah jam.. kecik ati aku.. wakakaka.. ko ignore jek la makcik mu yg sengal ni.. aku tgh demam la.. demam merindu.. huhuhu

KEKASIH 'ATOK' said...

hampess ko... aku tulis mende nie sebelom ko call laa.. pastu aku post tak tgk dah.. lupa nak edit.. heh heh heh... sorry laaa...