~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Thursday, December 22, 2011

Kalau dah Boy tu.. tetap laa boy gamaknya..

meh layan aksi anak teruna aku ni
ada jerk idea dia.. makin lasak aku tengok








naseblaaa x tersepit kaki tuh..
ada sekali dia main mcm ni gak..
tetiba nangis.. kaki dia x eh dia kuarkan,.
aku gelak2 kan dia..

org dah suruh dok diam2 dalam bbcot tuh
dia nak jugak main tepi2..
mainan bg kat tangan dah selamat dia main2
alih2 di baling nya..

8 comments:

FieZaLieSa said...

aloo..bambam nye baby..
gaya cm nk cr jln keluar dr bbcot 2 je..baby skrg ni cerdik2..=)

pnsusu said...

active betoi anak yang soleh ni

Ema Mokzima said...

HEHEE..TU LA KAN DH TERSEPIT... COMEL TUL LA AUF NIE.. HEHEH GERAM AUNTY TGK... (^_^)

♥ Elin ♥ said...

tandanya ank kamu semakin membesar.. :)

Suhaida said...

alolo..tomeynya...mummy su ni tak lagi masukkn haykal dalam katil tu...=p..adey~~

qaseh johanna said...

cptnya auf besar..ain..bhya la camtu..ain beli la kain yang tutup tepi bbcot tu..lbh slamat utk auf...

**nmpk drumstik yg hebat bl pndang betis auf..hehe

AIN NAZRI said...

FieZaLieSa : baby skrg mmg aktive.. kol 4 pagi pon dia leh bangun main.. huhu

PnSusu: insyaallah, becoming baby kamu pon akan aktif gaks.. yakin and usaha tau.

Ema : nanti baby kamu yg akan dilahirkan tu pon aktif gaks

Elin: ye tak ye.. kejap je dah 4 bulan ghupanya

Su : klu su nak solat ke apa ke.. try laa letak kejap Hykal dalam bbcot ni

Meme: mmg ada pon penghadang tepi bbcot tu.. tapi ain x pasang sbb 'Auf nangis kalu x nampak kita dari celah2 kayu tu time dia nak tdo

Mama Gee said...

masyaAllah chomelnya auf nih...geramnyaa mama!