~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, September 2, 2009

saja nak tulis

dah 12 hari kita puasa kan.. alhamdulilah... rutin aku masih sama dan still sama.. dah naik blur tak tahu nak masak apa utk sahur dan juga berbuka... lately nie badan mmg letih sentiasa... balik kerja cepat2 masak utk berbuka.. lepas berbuka.. dah siap mandi.. takde yer nak dok tengok tv.. terus masuk bilik landing... hajat dihati nak study dan buat keje opis.. namun tak kesampaian.. kerana sesungguhnya.. aku dah lena..sedar tak sedar suami tersayang kejut suruh baring betol2.. sedar kejap jerk.. pastu terus sambung tido.. sedar tak sedar kol 5 mak call kejut tanya dah bangun sahur ke belom... baru aku bangun siapkan sahur2.. tapi arini tak larat sgt.. maka suami tersayang bangun.. bantu masak nasi dan panaskan lauk.. digagahkan juga diri nak bangun ke dapur dan menyiapkan hidangan... kejut adik2 bangun sahur sekali... lepas sahur..serah tugas kat adik2 mengemas semua hidangan tadi.. masuk kebilik dan berbaring kejap.. nak rehat sebelom bangun mandi dan bersiap ke opis...
sejak sekolah mula jalan jem giler... arini jerk kena bayar parking 8 hinggit.. hampess betol.. tension sungguh... pasni kena kuar umah lagik awal laa gamaknya.. kalau idak.. abes aku..huhu.. kepala nak mula ting tong lagik nie... pening pening.. huwaaaaa.....
petang nie exam BRM.. adehhhh tension.. sbb aku tak tahu nak jawab apa.. mcm tak blajo pon ada jugak.. huhuhu

2 comments:

zureen @ mama said...

Dulu Kak Zureen kalau exam jatuh bulan posa..cuak sikit(takut otak tak berapa nak jln..he3)

AIN-NAAZ said...

tu laa pasal kak.. senoneng bila pk exam bulan posa nie... nak makan buka posa pon tak lalu.. (tapi makanannya abesss)