~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Monday, April 6, 2009

Trip Ke KK _ mereka laa bukan aku

nie antara gambo2 untuk aku cuci mata...
sekembalinya geng2 aku dari Sabah...
sedey gak.. tapi.. huwaaaaaaaa
**buat En Buah hati, cayang.. kita honeymoon kat Sabah nak tak??? sabah and serawak sekali.. leh kan...plissss**
mendarat dah ia...
cantik kan.. ni kat pulau manukan
sesampai di pulau manukan
xtvt di pulau
nie membe aku.. fifa.. yg ala2 tgh merindu buah hati dia.. wakakakaka
*errrmm jojo kah buah hati kamu???
mioww...miowww..
kucing geram tgk ikan.. mcm nak terjun aje.. hehehe
sessi makan2.. tepi pantai.. huh best nyer
nie baru lepas shoping ikan masing + kristal
cantiknya... nak nak.. murah je nie...
gelang nie cantek kan,..
nie menu yg dimasak sendiri oleh geng2 aku..
ada chef jamilah, rowe dan wife izreen
(hotel yg kamik duduk tu yg leh masak2)
melawat ke muzium sabah
huh tidak... aku nak yg nie gakkkk
nie laa hotel yg aku duduk...
# secara keseluruhannya.. geng geng aku sgt happy dan seronok giler..#
bila lah aku nak sampai sana nie... (^-^)

3 comments:

Anónimo said...

none of your country has visit my blog

Could you do that?

filanastasia said...

grrr... geram siot gua nengok kristal tuh.. tak kira.. hang dah kawen pun ceq nak ajak gak g sabah.. dulu langkawi.. nanti sarawak.. pastu kiter g sabah eh.. then gold coast.. pastu.. pastu.. mana-mana la.. jadi tau.. ngeeee

*giler berangan.. mcm manyak duit aku neh...*

KEKASIH 'ATOK' said...

kak di... apa lagik.. survey laaa hotel yg nak g serawak nie.. kalau buleh amek yg leh siap masak mcm hotel yg aku pilih kat sabah nie.. carik kak di.. jgn tak carik... hujung tahun kalau ada tiket murah kita g sabah ye...