~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Wednesday, March 20, 2013

1 tahun 7 bulan ~ buah hati ibu

last week kan Auf 1 tahun 7 bulan..
kejap je masa berlalu..
ibu 'Auf pon makin x keruan..
ting tong sudahhhh

layan je laa 'Auf yer gambo ye..
post 'Auf.. skrg ni suka amek gambo baring2.. tangan tu nak puan peace tapi jadi lain daaa

1st Auf art xtvt.. ni masa dalam playgroup.. skrg every week mmg ada art class

pose nak buat peace tak jadi.. hahaha

*malas nak rotate* behave kan
 sejak balik dari Surabaya, 'Auf byk sgt berubah bagi kami laki bini..
dia behave improve.. contoh kat gambo tu..
kalau dulu jgn harap leh duduk kat kusi mcm ni diam2 makan..
confirm dia panjat laa nak turun laa terlompat2 laa... naik stresss di buatnya..
skrg ni.. dia leh duduk diam.. and makan all food yang kita provide..

'Auf pon dah pandai suap guna sudu garfu tu..
garfu tu idaklah dia main cucuk2 ke apa..
dia paham kegunaan sudu garfu tu.
suka tgk dia makan.. tapi ikut mood gak
dia makan nasi seminggu 2-3 kali je.. selebihnya makan laa telur ke roti ke
ikut laa mana dia nak..

ni dok atas kusi lapis2.. slalu guna baby chair..
 tgk gambo Auf kat atas ni..
dok atas kerusi lapis2 ni..
buat aku rasa..
Ya Allah.. dah besar anak aku..
seriau jugak bila nak bg dia duduk atas ni..
yelaa kerusi tu bukan ada penghadang kiri kanan
takut dia melompat..
tapi alhamdulilah.. dia leh behave.. duk diam2 dan makan..

and sedikit bekalan photo gedix 'Auf untuk tatapan.. hehehe

Add caption

chi luk baaa......

senyap x senyap... bila dia tidur ajerk.. huhuhu
semoga anak ibu membesar dgn sihat..
cepat2 bercakap.. even skrg auf mmg riuh bercakap
tapi ibu kurg paham...

4 comments:

MyraQhairel said...

samala anak kita..sabtu ni cukup 1y7m..ckap memang ada yg kita tak paham n paham..pastu bila dgn org yg tak kenal memang behave..huhu..how time flies kan...:)

Ummi Iman said...

Cute dan ceria.. dah dpt mulut nanti letih lah nak layan ;)

miazara ina said...

sejak blk surabaya ni..makin ceria auf ya

mia dh ubah ke blog baru

http://ainnazri.blogspot.com/

fb pun dh baru

filanastasia said...

happy super belated birthday auf.. nanny D doakan hanya yg baik2 saja untuk cucu nanny sorang ni yer....