~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, June 22, 2010

Abes belajor

hari nie satu titik permulaan tamatnya aku sebagi seorang pelajar di GSM, UPM. tadi aku dah submit final project aku kat GSM. harap2 aku dapat graduate master tahun nie.. if yes alhamdulilah.. if not, tggu giliran next year occay..

so skrg aku xde alasan utk stress + makan lagik. dan arini jugak aku announce untuk buat re-induction diet atkins balik. dah jauh menyimpang aku dgn diet atkins nie.. ish ish ish.. teruk betol perangai.. bila stress buat asgmnt aku mula lah langgar segala pantang yang ada.. so aku mulakan kiraan dengan hari pertama..

go ain go.. u can do it.. teruskan berusaha.. jgn sampai baju raya tak muat sudahlah.. mmg selamat lah ko.. aku rasa sgt free bila dah abes blajo.. so focus on keje plak..no more stress occay... aku nak focus berdiet plak..

x sabar tunggu 1 july nie.. huhuhu ada appointment dgn dr. premeetha kat hosp pantai. almost 1 tahun aku x jumpa dia.. so kena lah jumpa..since sakit aku nie leh jadi bertambah teruk.. dulu alasan ada kelas.. skrg kelas tarak so kena rajin2 selalu.. lagipon pasni nak focus membuat rezeki anak plak.. manalah tahu berkat dah abes belajar, Allah perkenan kan doa aku untuk beranak.. x sabar menanti hari itu kan kan...

2 comments:

Iena said...

tahniah ain!
tp kalo ko x stress... sape nk beli tudung aku... hahhahaha

AIN NAZRI said...

iena...aku still ada stress dgn keje lagik laaaaa.. huhuhu tetap akan terus membeli