~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, October 2, 2009

as wife

ok ok... lama aku tak membebel dalam blog aku nie... huhuhu jenuh jenuh utk aku menulis..
apa nak bebel ye.. oh ya... lately nie.. aku selalu dapat same question dari bermacam2 org..
jadi aku rasa aku nak jawab kat sini... so bila ada yang bertanya aku suruh refer entry nie.. hehehe.. amcam ok tak?? soklannya adalah....

1) Mcm mana beraya as a wife??
seronok.. sbb ada 2 kampung nak kena pegi.. kami ambil keputusan utk beraya di dua2 kampung... which raya 1 and 2 - kat kampung suami.. keratong 6.. raya 3 and 4.. kat kampung aku di jb.. dan raya 5 dan 6 dan seterusnya raya di KL.. hehehe

2) Mcm mana life as a wife?
sgt best dan sgt seronok.. sebaaaaabbbbbb malam2 ada org tdo sebelah... pastu idop penuh ngan xtvt..balik keje berebut2 nak balik sbb nak masak utk suami... pastu jugak ari2 pcah kepala pk apa resepinya.. huhuhuh.. pastu eermm mcm2 laaa.. yg penting ada org disisi..

3) Dah ada baby ker?
jawapannya adalah.. takde,.. belom ada rezeki lagik.. jadi kena usaha lebih lagik... kena rajin bersukan ye.. :p

soklan apa lagik ye... aku pon tak ingat.. hehe nnt sambung ye


2 comments:

Princess Liyana said...

slmt hari raya kak!hehe..maaf zahir batin..huhu..

yana doakan akak cpt2 dpt baby:)huhu..


take care..buat assignments baik2 tau :)

AIN-NAAZ said...

yana >> thank you...take care jugak ye.. awak kan darah manis nie..