~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Friday, June 19, 2009

ujian

tinggal 16 hari lagi wedding day aku.. errmmm entahlah tak tahu nak cakap.. aku rs mcm banyak lagik yg tak siap... huhu aku dah mula kalut... tapi arini last paper utk final semester nie.. pasni ada 2 minggu cuti utk settle kan everything... hahaha last minit ke nie?? tak sangat laa.. insyaallah semua dalam kawalan.. seb baek fizah sudi bantu utk bilik pengantin.. ahakss.. suka suka.. thank u fizah..++ untuk mizi sekali sebab kdg2 mizi jadi mangsa fizah utk bilik pengantin aku.. hahahaha
aku rs mende nie dah hampir siap dah.. insyaallah takde apa2.. aku kena layan je hidup nie.. mcm aku layan karenah manusia... mmg aku tak kaya walau aku kawan ngan datuk2.. sbb datuk2 yg aku jumpa semua tgh kedukai.. kdg2 aku ngan nazri pelik kenapa kami dipertemukan dgn org2 kaya yang dah jatuh.. mungkin sbgai pengajaran dan ingatan buat kami berdua.. sbb saper tahu masa akan dtg nasib aku ngan nazri akan berubah.. jadi dari skrg ALLAH dah mula ingatkan kami.. aku dan nazri dah biasa susah kan.. nk buat mcm mana.. kami dah redha.. walau org hina kami.. kami tak kesah.. :) sbb bos kami ALLAH.. dia tahu yg baik dan yg buruk buat kami.. bila tiba masa yg terbaik maka dia akan kurniakan..
mmg banyak kami dah plan.. tapi banyak yg BELOM MENJADI.. bukan tak menjadi ye.. mengambil masa yang lama.. insyaALLAH 3-6 bulan dari tarikh aku kawen... mungkin rezeki kami akan ada.. takkan selamanya ALLAH uji kami.. adakah kami bukan pekerja yang baik hingga kan tiada ganjaran buat kami..
tak apalah ignore yg lain.. fokus apa yg ada aje laaa....
layanzzz
p/s: aku dah fitting baju pengantin.. chanteksss wakakakaka perasan !