~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Tuesday, May 5, 2009

60 days more >> 1st update

aarrgghhhhh.... dup dap dup dap..
huh rs nak pengsan kejap... tiba tiba aje terpikir.. hehehe
tgal 60 hari je lagik untuk menempuh hari pernikahan aku dan nazri..
rs mcm manyak lagik tak buat nie.. huhuhu..
sibuk sibuk.. "mcm mana nie cyg??" soklan pd buah hati aku..
60 hari?? mean 8 minggu lagik... eh lama lagik daaaa.. kalut aje aku nie..

semalam baru antar baju nikah.. hehehe
antar kat pantai dalam aje...
jurumake up??? eerrmm takde lagik..
kalau sempat ada lah.. kalau tak...
filanastasia laa make up kan aku.. apa laa lagik...
jurugambar??? eerrmmm aritu dah book tapi aku cancel kan kejap..
kalau ada rezeki adalah.. kalau takde.. aku pasrah again..
hiasan dewan.. mungkin mintak tolong pakcik aku...
pelamin aku plak.. mungkin aku amek pakej sekali ngan maku up ++ baju...
dapat murah sikit kot.. huhuhu... lebey punya..
huh aku rs mcm mudah je mende nie...
mmg mudah pon kalau ADA DUIT... wakakakaka... betol betol..

cenderamata untuk tetamu untuk dua2 belah majlis tgh book
and negotiation stage... hopefully acceptable lerrrr...
million thanks to mak + ayah wawa... for helping me a lot on this..
hopefully semua berjalan ngan lancar...
focus skrg mmg dua2 belah.. tapi lebih pada majlis aku dulu..
sbb majlis umah nazri 26 july.. so ada masa manyak lagik nak touch up..
pastu.. kad jemputan.. errmm.. bila nak tempah ye.. this saturday kot...
insyaallah kena bangun awal nie.. kalau idak..
alamatnya tak sempat laaa pulak...
list jemputan almost done.. tapi ada priority pada tetamu mama papa..
selebihnya baru aku dan nazri... kalau kad jemputan abes...
kita jemput kamu kamu kamu guna email @ sms je ye.. hehehehe

cukuplaa update aku untuk arini...
nnt ada perkembangan aku inform ye.. huhuhuh



4 comments:

insankhafii said...

insyaallah smua berjalan lancar..amin

filanastasia said...

(^_^) blum bertenaga la nak jlnkan tugas.. huhuhuhu

S-a-B-r-I-n-A said...

tempah kat mana kad jemputan tu?

AIN-NAAZ said...

Kak Sab >> Kat kadkahwinku.com.. paling murah yer kad..