~us~

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Birthday Tickers from WiddlyTinks.com

Sunday, August 3, 2008

Minggu yg Bengong..

huhuhuhu lamanya tak menulis dalam blog aku nie.. patutlaa dah ala2 berhabuk kan.. hehehe..ala bukan ada yg baca pon.. sekadar memenuhi permintaan hati.."permintaan hati"??? apakah permintaan hati aku ketika ini?? aku nak tido tido tido..

aku rs minggu yg baru berlalu ini adalah minggu yg sgt sgt sgt sibuk buat aku.. dengan keje opis yg melambak.. side-work (cari extra income ).. pastu ngan study2 aku.. assignment dan presentation.. huhu aku tak study lagi nie..hujung bulan nie dah nak mid term.. adusss.. hampess laa gamaknya.. tension tension.. well that life..actually MY LIFE..

kerja di opis : eermrm aku berjaya menyiapkan 2 addendum agreement dgn partners.. 'alhamdullilah' huh almost 2 weeks buat mende nie.. senoneng kan.. dan beberapa isu NDA yg kena settle kan.. dah pass kat legal team.. so bg depa vet thru insyaALLAH minggu yg akan dtg nie penuhlaa inbox aku dgn feedback email2 depa.. kalau tgk. keje aku ngadap agreement.. agreement je ker?? eermm bunyi mcm senang tapi nak menulis apa yg ada dalam agreement tuh, i dont think so mende tu senang.. aku tak kesah aklau mereka kata aku keje main2.. ada jugak yg berkata.. 'alah, kata bz tapi leh buat mkn2 aje..' yezza.. makin aku tension amkin aku nak makan.. tu yg group aku selalu buat makan2.. hehehehe.. well kena cari ms utk kurangkan stresss kan..

MBA UPM : mula2 ramai kata aku tak pk panjang bila study upm sbb semua org kata.. sgt sgt sgt bz study sana.. aku malas nak buat choice.. sbb aku tak moh tangguh mba aku nie.. aku dah janji dgn mama.. nak tak nak.. kena laa jugak.. tapi hari nie dah masuk 2 semester.. mmg betol kata org... mba gsm mmg sgt bz.. buat yg amek fulltime should be ok.. but yg part time nie kena pandai curik2 masa.. everyweek aku ada assignment..dan presentation.. sem nie aku amek 3 subjek.. jadi kena rushing on it.. hehehehe sengal kan.. nak buat mcm mana.. aku dok melayan aje.. study study.. but kena betolkan kepala otak aku nie,.yg dah naik senget wakakaka..

FINALLY : minggu nie aku tak cukup tido.. dari isnin until jumaat cuma 20 jam aje masa tido ku... sabtu pagi tadi laa.. aku dpt tido 5 jam.. cukuplaa tuh.. then lepas maghrib aku tido untul kol 3. aku bgn utk siapkan asgmnt FM dan agreement side income aku tuh.. hehehe.. aku jadi penasihat undang2 kepada RAWANA RESOURCES.. aku ada 6 org director lelaki yg aku pon tak kenal sgt.. yg aku kenal 1 je.. org yg upah aku ler... segala agreement atau legal term dia aku yg in charge... alaa aku tolong2 aje.. hehehehe.. sekadar membantu...

aku tgh pk bila nak cuti.. nak g menendangkan jiwa..ahakksss..

2 comments:

filanastasia said...

kalau setakat nak menendangkan hati kat kl tu.. mana dapat beb.. makin senak jiwa.. meh la g bercuti ke tmpt-tmpt yg takde manusia.. dlm utan ker.. huhuh..

naper la kita skarang ni asyik dilanda jiwa kaco eh?? pelik aku...

KEKASIH 'ATOK' said...

sudah di takdirkan kot...wakakakaka.. kdg2 tanpa kita sedari yg kita laa penyedia masalah2 tuh.. hehehehe